Nyd en eksotisk ferie på paradisøen Mauritius i Det Indiske Ocean. Du får 8-16 overnatninger på super lækkert all-inclusive hotel og fly tur/retur fra København eller Hamborg fra kun kr. 9.757.

Rejsen kan bookes i perioden april – september 2018.

Paradisferie på Mauritius

Efter en meget lang rejse fra Danmark lander du i det tropiske paradis Mauritius i Det Indiske Ocean. Den smukke ø hører til det afrikanske kontinent og byder på en perlerække af lækre strande, gode dykkermuligheder, jungler, klipper og et i det hele taget fabelagtigt landskab.

LÆS MERE PÅ TRAVELBIRD OG BOOK REJSEN

Rejsen til Mauritius inkluderer

  • 8, 9, 11, 12 15 eller 16 overnatninger på Jalsa Beach Hotel & Spa
  • All-inclusive på hotellet
  • Fly tur/retur fra København eller Hamborg

All-inclusive på hotellet består af morgenmad, frokost, eftermiddagssnack, aftensmad og drikkevarer.

Mulige tilkøb

  • Heldagstur i katamaran
  • Heldagstur til det sydlige Mauritius
  • Transport mellem lufthavn og hotel

LÆS MERE PÅ TRAVELBIRD OG BOOK REJSEN

Jalsa Beach Hotel & Spa

Jalsa Beach Hotel & Spa ligger lige ned til havet og en kridhvid privat sandstrand med strandbar og liggestole. Du kan også vælge at hoppe i hotellets egen pool.

Ydeligere byder det lækre hotel på eget spaområde og har en god restaurant, der serverer retter fra hele verden. Der er mulighed for at leje udstyr til windsurfing, snorkling og cykler.

Du bliver indkvarteret på moderne afrikansk inspireret dobbeltværelse. Her finder du en dobbeltseng, eget badeværelse med badekar og en fin udsigter over hotellets have. På værelset er der aircondition, tv, værdiboks og mulighed for at brygge kaffe og te.

LÆS MERE PÅ TRAVELBIRD OG BOOK REJSEN

Stemningsbilleder fra Mauritius

 

LÆS MERE PÅ TRAVELBIRD OG BOOK REJSEN