Nyd romantiske Paris i 4 vidunderlige dage. Dette rejsetilbud inkluderer 3-stjernet hotel og direkte fly fra København til kun kr. 1.055. Du booker selv hotel og fly.

Rejseperioden er fra den 6. maj – 9. maj 2019.

Montmatre-kvarteret i Paris

 

Byernes By – Paris

Byernes By er altid et besøg værd. Her kan du opleve alt fra shopping, sightseeing, romantik og gastronomi. Den franske hovedstad har alt, som en storby skal have. Har du været i Paris før eller er det første gang? Så vil jeg lige meget hvad altid anbefale Paris.

Fly til Paris

I dag har jeg fundet en billig flyafgang til Frankrigs hovedstad, Paris. Du rejser fra København med direkte fly.

Jeg har fundet en afgang fra mandag den 6. maj til torsdag den 9. maj til kun kr. 478.
Det er desværre ikke muligt at finde billige flybilletter fra Billund eller Aalborg i samme periode 🙁

Screenshot fra momondo af tilbud på flybilletter
Screenshot fra momondo.dk

> BOOK FLYBILLETTERNE PÅ MOMONDO.DK

Hotel i Paris

På trivago.dk har jeg fundet dette super billige 3-stjernede hotel til kun kr. 577 for alle tre overnatninger (ved to personer).

Art Paris Est
Screenshot fra trivago.dk

På hotellet er der mulighed for morgenmad, som kan tilkøbes for kr. 33 per dag (ved rejse for 2) og skal bestilles samme tid som selve hotelværelset.

Fra hotellet kan du komme til steder som Eiffeltårnet, Champs-Élysées, Notre Dame, Louvre og Triumfbuen via metro på omkring 30-40 minutter.

Hotellet ligger kun 500 meter fra nærmeste metrostation, Hoche og kun 700 meter fra nærmeste supermarked, E.Leclerc Pantin.

Værelset indeholder én dobbeltseng, aircondition, TV, eget badeværelse med en kombination af bruser/badekar og tekøkken med køleskab, komfur, mikrobølgeovn og køkkentøj/tallerkner, så derved mulighed for at lave egen mad.

> BOOK HOTELLET PÅ TRIVAGO.DK

Seværdigheder i Paris

Når du er i Paris, er der mange forskellige ting at se. Her er en lille guide med mine anbefalinger.

Eiffeltårnet

Eiffeltårnet er uden tvivl den mest kendte seværdighed i Paris og muligvis også en af de mest kendte i hele verden. Med sine 300 meter i højden er det samtidigt også en af de højeste bygninger. Tårnet er blevet et symbol på Paris.

Eiffeltårnet i Paris
Eiffeltårnet

Notre Dame

Den berømte katedral Notre Dame ligger i hjertet af Paris. Den er mere end 800 år gammel og dermed en af de ældste bygninger i byen. Ingen anden bygning i Paris har været så meget knyttet sammen med Paris og byens historie. Hvis ikke Eiffeltårnet var blevet Paris’ vartegn, havde det nok været Notre Dame.

Notre Dame i Paris
Notre Dame

Triumfbuen

Triumfbuen er en af de mest kendte bygninger i Paris. Monumentet ligger på Place Charles de Gaulle i den vestlige del af Paris, og udfra denne plads udgår 12 avenuer/veje, bl.a. den meget kendte Champs-Élysées. Denne brede gade strækker sig to kilometer fra Concorde pladsen i øst til Triumfbuen i vest. På Champs-Élysées kan du bl.a. shoppe i den helt store stil.

Triumfbuen i Paris
Triumfbuen

Louvre

Louvre er et af verdens største museer. Det har til huse i den enorme bygning af samme navn. Det mest kendte værk/maleri på Musée du Louvre er selvfølgelig Mona Lisa.

Louvre i Paris
Louvre

Seinen

Oplev Paris fra dens historiske vandvej på en times bådtur på Seinen. Tag en pause fra det hele og nyd en fransk crêpe eller en muffin og en sodavand, mens du lytter til en audioguide ombord på en guidet tur til kun kr. 152.

Seinen i Paris
Seinen

Transport til/fra lufthavnen i Paris

Tag fra lufthavnen, Charles de Gaulle, med RER B/B3 til ”Gare du Nord”. Herefter skal du fra ”Gare du Nord” med linje 5 mod ”Bobigny – Pablo Picasso” og stå af på stationen, Hoche, hvor du derfra kun har 500 meter til hotellet.