Jeg har lige fundet dette rigtig gode tilbud fra Apollo på en uges charterferie i Portimao i Portugal – ved Algarvekysten. Rejsen inkluderer lejlighed og fly tur/retur fra København og koster kun kr. 1.998 per person.

Afrejsedatoen er den 6. maj 2017.

Praia - Portimao i Portugal

Den hyggelige ferieby Portimao i Portugal er en af de største byer på sydkysten ved Algarvekysten. Netop Algarvekysten byder på nogle af Europas bedste strande ofte i læ af smukke klippeformationer.

Der er lagt op til sol, vand og strand i Portimao. Du behøver ikke dase hele dagen, for der er også mulighed for at dyrke aktiv vandsport f.eks. i form af windsurfing, vandski og dykning.

Bemærk også at dette område er stærkt på golf med hele 40 golfbaner at vælge imellem.

I Portimaos gamle bydel og ved marinaen finder du et stort udvalg af dejlige restauranter. Gå efter fiske- og skaldyrsretter som de gør rigtig godt.

Turen til Portimao i Portugal

Som nævnt udbydes rejsen af Apollo. Du skal bo på Hotel Turim Estrela do Vau i Portimao i gåafstand til dejlig sandstrand. Hotellet har desuden også egen pool samt børnepool og tilbyder dejlige spabehandlinger.

Af andre faciliteter/aktiviteter på hotellet kan nævnes gratis wifi, fitnesscenter, jacuzzi, frisør, tennis billard, bordtennis, børneklub, vaskeri og cykeludlejning.

På dit værelse på Hotel Turim Estrela do Vau har du adgang til alle praktiske fornødenheder som køkken med køleskab, mikrobølgeovn, brødrister og el-kedel. Desuden er der aircondition, satellit-tv og en dejlig balkon (nogle med begrænset havudsigt). Men husk at du kun skal sove på værelset – resten af tiden skal du naturligvis dase på stranden.

Portimao ved Algarvekysten i Portugal
Screenshot fra apollo.dk

tripadvisor.dk har hotellet fået en flot rating på 3,5 af 5 fra tidligere gæster.

Tjek hotellets lokalområde via det interaktive kort herunder.

> LÆS MERE PÅ APOLLO OG BOOK REJSEN

Stemningsbilleder fra Portimao i Portugal

Marinaen i Portimao i Portugal
Marinaen i Portimao
Marinaen i Portimao i Portugal
Marinaen i Portimao

 

Portimao i Portugal

Praia da Rocha - Portimao i Portugal
Praia da Rocha
Praia da Rocha - Portimao i Portugal
Praia da Rocha