Jeg har strikket en rigtig dejlig rejse sammen til Caribien. Nærmere bestemt San Juan i Puerto Rico, som ligger i det Caribiske Hav.

For kun kr. 4.873 får du en uge i Puerto Rico. Prisen inkluderer ophold på 3-stjernet hotel og flybilletter.

Bemærk at rejsen først ligger i perioden 1. – 8. marts 2017, men så har du jo bare masser af tid til at glæde dig i.

Ferie i Puerto Rico

Puerto Rico er på mange måder præget af sin historie og dermed spansk og amerikansk kultur. Landet har i dag selvstyre, men er stadig tæt knyttet til USA.

San Juan – hvor du skal bo – er hovedstaden i Puerto Rico og rummer 1,6 millioner indbyggere. Byen byder på mange oplevelser og seværdigheder.

Besøg f.eks. San Juans gamle bydel, San Juan Antiguo, hvor du virkelig kan opleve den caribiske, afslappede livsstil, men også har mulighed for at shoppe i et stort udvalg af moderne forretninger.

Er du er mere til afslapning og daseliv, kan den smukke Piñones strand varmt anbefales.

I løbet af dine 7 dage får du sikkert lyst til at opleve mere af Puerto Rico end blot San Juan. Hvis du vil have mere strand, så tag til Culebra og nyd livet på Flamenco stranden. Det kan også anbefales at besøge El Morro fortet eller opleve vandfald på en tur i regnskoven El Yunque.

Hotel
Hotellerne i Puerto Rico er ikke billige. Jeg har fundet et rimeligt bud på dit ophold. Det er det 3-stjernede At Wind Chimes Inn i San Juan til kr. 2.369 (per næse ved to personer på standardværelse).

Hotellet ligger kun én gade fra stranden.

At Wind Chimes Inn - Hotel i San Juan - Puerto Rico

> BOOK HOTEL

Er du til lidt mere hotelluksus, kan du jo også bare gå all-in, hæve børneopsparingen og tjekke ind på det sindsygt lækre La Concha Renaissance San Juan Resort, som nærmest ligger ude i havet (ja okay – så på stranden da).

La Concha Renaissance San Juan Resort

Sådan en omgang sætter dig kr. 7.266 (per næse ved to personer) tilbage. Det gør nas, men det ser godt nok lækkert ud.

Fly
Flyveren (Norwegian) letter fra København den 1. marts 2017 med kurs mod lufthaven i San Juan i Puerto Rico. Hjemrejsen fra San Juan starter den 8. marts.

Via Momondo har jeg fundet tur/retur billetter fra til kun kr. 2.504.

Fly til San Juan i Puerto Rico

> BOOK FLYBILLETTER

Husk at du selv skal sørge for transport mellem lufthavn og hotel. Det er heldigvis en tur på kun 8 kilometer – se kort herunder.

 

Stemningsbilleder fra Puerto Rico

Puerto Rico

Puerto Rico

 

Puerto Rico

Puerto Rico

Puerto Rico

Puerto Rico

Puerto Rico

Puerto Rico

Puerto Rico

Puerto Rico

> BOOK HOTEL OG FLY