rejsetag

Har du større ambitioner for din næste ferie end blot en tur i sommerhuset eller en charterrejse i Sydeuropa, så har du måske brug for at blive vaccineret – hvilket kan blive en betydelig post på feriebudgettet.

Rejsespion har derfor indgået en aftale med rejseklinikken.dk, som giver dig 10% rabat på vaccinationer.

Ferie vaccination

Rejseklinikken

RejseklinikkenRejseklinikken er en uafhængig klinik, som drives af Axel Lerche, Susanne Thomsen og Vibeke Esager Sørensen, der alle er medlemmer af Dansk Selskab for Rejsemedicin. Klinikken ligger i Charlottenlund og har eksisteret siden år 2000.

Foruden “blot” at give et stik i armen, ligger klinikken også stor vægt på at rådgive om dit kommende rejsemål. Afhængigt af både din individuelle situation og selve rejsemålet, kan rådgivningen omhandle alt fra beskyttelse mod myg, forebyggelse af rejsediarré til gode råd når man rejser med børn.

Rabat på vaccinationer

Hvis du nævner, at du har læst om Rejseklinikken på Rejsespion, tilbyder klinikken dig 10% rabat på stort set alle deres vacciner.

Bemærk desuden at følgende services er gratis i forbindelse med vaccination:

  • Al medicinsk destinations relevant rejserådgivning.
  • Udlevering af relevant skriftligt materiale.
  • Udstedelse af medicinsk rejserelevante recepter.
  • Tilmelding til SMS reminder system for eventuelle revaccinationer.
  • Hvis den vaccinerede er medlem af Sygesikring Danmark gruppe 1, 2 eller 5, indsender Rejseklinikken regningen, hvorefter den vaccinerede får 50% af udgiften returneret.
  • Grundig journalisering, således at eventuelt bortkomne internationale vaccinationskort kan rekonstrueres.
  • Registrering i Det danske Vaccinationsregister, således at den enkelte selv kan få overblik over givne vaccinationer ved at logge ind på sundhed.dk.

Rejsespion ønsker dig en god og sikker rejse og anbefaler, at du tager et kig på rejseklinikken.dk, inden du drager mod mere eksotiske himmelstrøg.