Jeg er netop faldet over et ret interessant tilbud fra Vacanceselect.dk, som har et stort udvalg af de bedste kvalitetscampingpladser for hele familien i de mest populære ferielande i Europa.

De kalder det Crazy Dage. Kort fortalt kan du fra den 9. – 12. marts 2018 spare helt op til 40% på udvalgte destinationer.

Om Vacanceselect.dk

Vacanceselect har et stort udvalg af de bedste kvalitetscampingpladser. På alle disse campingpladser kan du vælge mellem forskellige ferieboliger. Det kan f.eks. være en fuldstændig udstyret villa – eller safaritelt, et komfortabel mobilhome eller en luksuriøs bungalow.

 

Alle Vacanceselect.dk’s campingpladser er specielt udvalgt på grund af deres beliggenhed og faciliteternes kvalitet. På Vacanceselects familiecampingpladser finder du altid vandparker og swimmingpools, sportsmuligheder, restauranter og…underholdning for alle aldersgrupper!

Crazy Dage kampagnen

Som nævnt kan du i marts drage fordel af rabatterne på luksusboliger med top beliggenhed – helt op til 40% – afhængigt af rejsetidsrummet og rejsemålet. Måske en oplagt mulighed for at få booket forårs- eller sommerferien.

Pladserne ligger i de mest populære ferielande: Frankrig, Italien, Spanien, Portugal, Slovenien og Kroatien. Men du kan også finde en ferie, som er tættere på hjemmet. Udvalget af ferieboliger er stort også i Tyskland, Danmark, Schweiz, Østrig, Luxembourg, Ungarn og Holland!

Vigtigt!
Som nævnt gælder rabatten kun i 4 udvalgte dage: 9., 10., 11. & 12. marts 2018.

Se alle tilbudene
> https://www.vacanceselect.com/da/tilbud/crazy-dage