rejsetag

Afrika er spækket med uforlignelige oplevelser, dyreliv og natur som du aldrig glemmer. Kontinentet er den andenstørste verdensdel og skulle det ikke være nok, så fylder Afrika 20% af jordens landområder – så der er masser af muligheder for at finde en tur til mindebogen. Har du altid drømt om at opleve Afrika fra alle tænkelige perspektiver, så er Livingstone et godt sted at starte rejsen. Danmarks ældste safaribureau står selvsagt klar med de bedste råd, guides og muligheder inden for safari, så du kan være sikker på at få den bedste tur. Afrika er spækket med rejsemuligheder lige fra golf, kultur, historie og natur, så det er blot med at vælge, hvad der interesserer dig mest. Afrika er en helt speciel del af verden, der med en unik historie og kultur omkring blodige stammeopgør, en biodiversitet, der kun findes det ene sted i verden og en kultur, der byder på lidt af hvert er Afrika et essentielt punkt på din bucket-list.

Ferie i Afrika

 

Victoria Falls er et must-see

Victoria Falls fik navnet af den nysgerrige opdagelsesrejsende Dr. Livingstone og lige siden opdagelsen fra den første europæer i 1851 har vandfaldet været en af verdens største naturoplevelser. Med en historie der spænder 200 millioner år tilbage er det i sandhed noget af det smukkeste verden har at tilbyde. En tur til Victoria Falls er en af de mest populære turistattraktioner, og hvis du er på jagt efter en naturoplevelse, der vil slå sig fast i hukommelsen for evigt, så er det et must-see. Hver årstid har en speciel effekt på vandfaldet, der placeret mellem grænsen til Zambia og Zimbabwe, så uanset årstiden får du en uforglemmelig oplevelse. Mulighederne er mange for en tur til Victoria Falls og det anbefales, at man planlægger turen enten som en start eller afslutning på en safarirejse. Du kan med fordel tage en snak med Livingstone Safari om din tur, så du er sikker på, at rejsen foregår ud fra dine præmisser samtidig med, at oplevelsen forbliver i centrum.

Victoria Falls - Afrika

Vælg din type safari

Hvis du skal til Afrika er der en lang række rejsemuligheder, og det store udvalg af safarityper har alle elementer, der passer til den type rejse, du ønsker. Du kan blandt andet vælge safari i flere lande. Her bestemmer du, i samarbejde med rejsebureauet, hvilke lande du ønsker at opleve, der alle rummer forskellige historier og dyreliv. Du kan også vælge privat safari, der en af de mere populære typer. Her får du en privat guide og køretøj, så oplevelsen forbliver intens og i de bedste rammer. En anden mulighed er Rovos Rail, der en luksuriøs udgave med komfort og en gennemtænkt rejseform, der sikrer en gennemgang af Afrikas mest unikke aspekter. Skal du med familien og har børn med tilbyder Livingstone Safari flere rejsetyper, der er skræddersyet til jer.’

Familie safari i afrika

Her tages der højde for børnenes alder, ønsker og rejseerfaring, og hvis du vil kombinere safari med badeferie og afslapning er der rig mulighed for at det hele går op i en højere enhed. Safari i Afrika er en gave til dig og dine børn, så hvis du vil give familien en oplevelse I sjældent glemmer, så er en tur til Afrikas uendelige sletter og vilde dyreliv en oplagt mulighed.