rejsetag

Som H.C. Andersen engang sagde, “at rejse er at leve”. Det citat må vi alle sammen kunne nikke genkendende til, for vi danskere har en god appetit, når det gælder at rejse. Hvert år valfarter vi nemlig til spændende rejsedestinationer rundt omkring i verden for at skabe nye eventyrer, erfaringer og for at være fri for en stund.

Madeira i Spanien

 

Det kan være backpacker-rejsen i sabbatåret, solferien med familien, weekend get-away med kæresten og meget mere. Kun fantasien sætter grænser. Der er så uendeligt mange muligheder, at beslutningen om hvor man skal rejse hen, hvad man skal se og hvad man skal opleve, kan være meget svær at træffe.

Her kan du læse om 21 uforglemmelige rejsedestinationer og finde rejseguides, der tager dig i hånden gennem hele din rejse. Få hjælp til at booke dit fly og hotel, find de bedste tilbud, kom uden om alle turistfælderne, bliv klogere på kendte seværdigheder og meget mere.

Phuket – Et sandt ferieparadis

Phuket er Thailands største ø og har et overflødighedshorn af hvide sandstrande, krystalklart havvand og de mest fascinerende naturoplevelser. Se elefanter i Elephant Hills, gå i James Bonds fodspor ved den fascinerende Phang Nga-bugt, betragt de mange overdådige templer og meget mere. Få en fantastisk ferie på Phuket med Phuket.dk.

James Bond Island - Phuket i Thailand

Mallorca – Middelhavets solskinsø

Mallorca må være en af danskernes feriefavoritter og med god grund. Det varme og solrige vejr sammen med skøn natur, lange hvide sandstrande og velsmagende spanske delikatesser gør øen til en ren gavebod for livsnydere. På Mallorca.dk kan du få inspiration til oplevelser, spisesteder, hoteller og meget mere.

Palma på Mallorca i Spanien

London – Den livlige metropol

Drømmer du om en oplevelsesrig storbyferie i London? Så hop ind på London.dk og bliv klogere på hvilke begivenheder og koncerter der er i London på dit rejsetidspunkt, de bedste spisesteder, hvad du skal opleve, og vi kunne blive ved. Mød dit idol på voksmuseet, Madame Tussauds, shop amok på Oxford Street eller oplev den intense stemning til en af musikfestivalerne i Hyde Park.

London i England

Paris – Byen hvor kærligheden blomstrer

Frankrigs hovedstad Paris er kendt under navnet, Kærlighedens by, så hvis du vil imponere kæresten og sætte gnister i forholdet, er Paris det ideelle sted at invitere ham eller hende hen. Lange gåture langs Seinen, romantiske cafébesøg og en tur op i Eiffeltårnet. Det er selvfølgelig alle de kendte oplevelser, men Paris har så meget mere at byde på end netop det. Gå på opdagelse på Paris.dk og find alle Paris’ gemte skatter.

Eiffeltårnet i Paris i Frankrig

Madeira – Den farverige blomsterø

Den portugisiske ø, Madeira, er en grøn oase i Atlanterhavet og adskiller sig noget fra hovedlandet og faktisk også hele Europa. Naturen minder nemlig i højere grad om New Zealands med meget skiftende terræn. Du kan blandt andet finde afsides bjergpas, frugtplantager, øde hedeområder og frodige skovarealer. Lyder dette som noget for dig? Så tag et kig på Madeira.dk og læs mere om blomsterøen, Madeira.

Amsterdam – Nordens Venedig

Amsterdam har fået tilnavnet “Nordens Venedig”, og når du ankommer til byen, forstår du hvorfor. Der er over hundrede kanaler der snor sig mellem de hyggelige og farverige huse, massevis af træer langs kanalerne og fuglekvidder om hvert gadehjørne. Det bliver ikke meget mere idyllisk, vel?

Amsterdam i Holland

Amsterdam er også kendt for at være museernes by. Hør eksempelvis den rørende historie om den jødiske pige Anne Frank, der måtte gemme sig på loftet med sin familie under 2. Verdenskrig på Anne Frank Museet. Se alle Van Goghs mesterværker på museet der er dedikeret til ham. Eller se alle de store mesterværker fra kendte kunstnere på Rijksmuseet. Bliv klogere på Amsterdam og få inspiration til hvad du skal se og opleve på din rejse på Amsterdam.dk.

New York – The Big Apple

“The Big Apple”, som New York også kaldes, behøver vel ikke den lange introduktion? Eller dog, mange forbinder New York med Manhattan. Gigantiske skyskrabere der tårner mod himlen, gule taxaer der skinner i gadebilledet, brede avenues, endeløse oplevelser og en følelse af, at man pludselig er meget lille. Dét er manhattan. Men vidste du, at New York har fire andre interessante områder. Hop ind på Newyork.dk og find ud af hvilke!

5th Avenue i New York

Venedig – Den forførende storby

Lad dig forføre af den norditalienske by, Venedig. Gå en tur i de kringlede gader, sejl en tur med en af de karakteriske gondoler og beundrer de bedårende huse og broer, der kommer på din vej. Lad dig fare vild i gaderne og opdag nye sider af Venedig, find autentiske og hyggelige restauranter, smukke torve og meget mere. Kom uden om alle turistfælderne i Venedig og få hjælp til at planlægge din rejse på Venedig.dk.

Venedig i Italien

Prag – Det Gamle Europa

Prag er en af Europas bedst velbevarede storbyer, og den er derfor også kendt under navnet “Det Gamle Europa”. Her finder du imponerende arkitektur, UNESCO-fredede bygninger, sporvogne og stemningsfulde tjekkiske værtshuse. Du må også have hørt om Prags borg, Karlsbroen og Det Astronomiske Ur. Læs mere om den autentiske tjekkiske hovedstad, Prag, på Prag.dk.

Karlsbroen i Prag - Tjekkiet

Harzen – En eventyrlig middelalderby

Tag på eventyr i den hyggelige middelalderby Harzen. Harzen byder på fascinerende vandreture i Tysklands nordligste bjergområde, ølbryggerier med stolte traditioner, udsigt til smukke bjergtinder, romantiske rosenhaver, yndige bindværkshuse og vi kunne blive ved. Tag bilen, hop på et fly eller et tog og kom afsted mens du læser om alle de spændende oplevelser Harzen har at byde på på Harzen.dk.

Harzen i Tyskland

Tenerife – Sol, sommer og charter

Tenerife har med sin beliggenhed ud for Afrikas nordvestlige kyst over 365 solskinsdage om året. Og er du til sol, sommer og charter? Så er Tenerife et oplagt sted for dig at tage hen. Forestil dig selv ligge på en liggestol og solbade dagen lang, mens du nyder en kold Sangria uden at skulle tænke på andet end blot at slappe af. Mmm… Det lyder dejligt, ikke? På Tenerife.dk kan du finde de bedste tilbud på charterrejser og All Inclusive samtidig med, at du kan læse om de spændende oplevelser der er på den spanske ø.

Barcelona – Alt i én ferie

I Barcelona får du alt i én ferie. Det vil sige at du både får sol, sommer, storby og strand. Tag ned på stranden om dagen og nyd varmen fra solen, deltag i beachvolley og vandsportsaktiviteter. Om aftenen kan du gå en tur rundt i byen, finde et sted at spise et lækkert måltid mad og opdage at byens områder har mange forskellige ting at byde på. Klik ind på Barcelona.dk og lær mere om Barcelona, book et hotelværelse og en flybillet og kom afsted. Du kan være sikker på, at der er mange nye eventyrer der venter dig i Barcelona.

Bangkok – Rygsækrejsendes mødested

Thailands hovedstad, Bangkok, er en livlig, hektisk og levende metropol. Den er særligt kendt for kvarteret, Khao San Road, som er et populært mødested for rygsækrejsende. Ved første øjekast virker Khao San Road ganske uoverskuelig, da stedet er overfyldt med gadekøkkener, sælgere, butikker, turistkontorer med mere. Men Khao San Road er faktisk et godt sted at starter sin rejse. Sæt dig ind på en af de lokale barer og mød andre rejsende der kan give dig inspiration til din videre rejse ud i den store verden. Læs mere om dine mange muligheder i Bangkok på Bangkok.dk.

Wien – Musikkens hovedstad

Det Wien er mest kendt for, er som kælenavnet antyder musikken. Wien har været hjemsted for verdensberømte komponister og har derudover lagt navn til to af musikhistoriens vigtigste stilistiske perioder. Udover at du kan høre fantastisk musik, kan du også se fantastiske slotte prydet med smukke haver, sejle en tur på Donau-kanalen og lade dig betage af de historiske bygninger langs floden, se enestående ridekunst på Den Spanske Rideskole og meget mere til. Lyder dette som noget for dig? Så gå ind på Wien.dk og få hjælp til at booke din rejse.

Dublin – Øl, øl, øl og mere øl

Du har ikke været i Dublin, hvis du ikke har været på en af de autentiske irske pubber i Temple Bar. Her kan du nyde et glas af den verdensberømte mørke stout øl fra Guinness mens du tager den festlige stemning til dig. Hvis du vil blive klogere på Guinness øl, er det oplagt også at tage hen på det gamle Guinness Bryggeri. Her kan du lærer om Guinness forskellige processer, når de brygger, den kendte øl. Læs mere om rejser til Dublin på Dublin.dk.

Alicante – Golfentusiasternes drøm

Drømmer du om en golfferie med fremragende golfbaner, lange brede sandstrande, gamle borge og bjerglandskaber, så er området omkring Alicante lige noget for dig. Bo på et af de mange golfresorts, der er udstyret med nogle af Spaniens bedste golfbaner, og spil golf fra når du står op til du skal i seng. Klik ind på Alicante.dk og læs mere om spændende oplevelser, golf og meget andet.

Athen – Den ældste hovedstad i verden

Athen er verdens ældste hovedstad og har derfor en klar overvægt af antikke seværdigheder, men som smelter fantastisk sammen med et moderne storbyliv med Street Art, hippe caféer og et livligt natteliv. Få inspiration til din rejse på Athen.dk.

Istanbul – Et smeltedigel mellem to kulturer

Det helt særlige ved Istanbul er, at byen er placeret mellem to kontinenter, Europa og Asien, og den fungerer derfor som samlingspunkt mellem forskellige religioner og kulturer.

På din rejse til Istanbul kan du derfor opleve godt fra begge verdener. Du kan blandt andet se overdådige paladser og moskéer, historiske kirker, yndige haver og farverige madmarkeder. Hop ind på Istanbul.dk og bliv guidet igennem din rejse.

Firenze – Toscanas bankende hjerte

Overdådige renæssancepaladser. Storslåede kunstværker. Kirketårne der troner over byen. Fascinerende skulpturer der pryder gaderne. Romantisk stemning. Dette må være højdepunkterne og det som beskriver Firenze, Toscanas “hovedstad”, på bedste vis. Har det fanget din interesse? Klik ind på Firenze.dk og planlæg din rejse i dag.

Firenze i Italien

Kreta – Én stor overraskelse

Mange forbinder Kreta med sol, sommer og charterrejser, men Kreta er mere, end man måske tror ved første øjekast (selvom sandstrande og ren afslapning også er godt). På Kreta kan du tage på eventyrlige udflugter i den uberørte natur, tage på en dykkertur og se fisk i alle regnbuens farver, opleve vigtige historiske og kulturelle seværdigheder og meget mere. Opdag spændende oplevelser på Kreta på Kreta.dk.

Malaga – Ægte spansk kultur

Er du vild med spansk kultur? Så er Malaga det perfekte sted for dig at tage hen. Foruden lange hvide sandstrande, sol og mildt middelhavsklima året rundt, byder Malaga på ægte spansk kultur. Du kan se et festligt flamingo-show, nyde velsmagende spanske delikatesser serveret med et glas vin fra en af de lokale vingårde, beundre den gamle smukke katedral, slappe af i den dertilhørende park mellem de mange appelsintræer og meget mere. Læs mere om dine muligheder i Malaga på Malaga.dk.

Lissabon – En by med over 3000 års historie

Da Lissabon har 3000 år på bagen og dermed er Europas anden ældste by efter Athen, byder byen på mange vigtige historiske og kulturelle seværdigheder. Lissabon er en smuk by hvor fortidens levn smelter sammen med charmerende portugisisk arkitektur. Pastelfarvede huse beklædt med dekorative fliser, farverige blomster der hænger ud over balkonerne, brostensbelagte gader og en bohemeagtig atmosfærer. Falder dette i din smag? Så klik ind på Lissabon.dk og book dit hotel i dag.