I disse år slår Island helt ud på barometret, når det gælder hippe rejsemål. Den cool østat derude i Nordatlanten er med helt fremme på kunst, kultur og musik. Det er naturligvis primært i Islands hovedstad Reykjavik, det foregår.

Men Island glimrer også med nogle helt fantastiske naturoplevelser, som kan nydes året rundt. Man kan ikke undgå at imponeres af øens smukke gejsere, vandfald og varme kilder.

Jeg har strikket en 5-dages rejse sammen fra den 24. – 29. oktober, som kan klares for kun kr. 2.597. Du bor på 3-stjernet hotel og flyver tur/retur fra København.

Rejsens lave pris skyldes ikke mindst, at SAS lige nu har billige flybilletter til Reykjavik.

Blue Lagoon i Island

Hotel
Det er ikke billigt at bo på hotel i Reykjavik. På trivago.dk har jeg dog fundet et udmærket 3-stjernet hotel i centrum af Reykjavik til en fornuftigt pris. Du får 5 overnatninger på Hotel Örken for kr. 1.899 (per næse ved to personer). Så er det også inklusiv morgenmad.

Hotel Orkin - Reykjavik i Island

> BOOK HOTEL

Fly
Som beskrevet har SAS lige nu billige flybilletter til Reykjavik. På momondo.dk har jeg fundet billetter for perioden 24. – 29. oktober til kun kr. 698. Der flyves fra København.

Billige flybilletter til Reykjavik

> BOOK FLYBILLETTER

 

Ultrasmukke IslandBruarfoss vandfaldet i Island

Fjadrargljufur i Island

 

Island

Island

Jokulsarlon i Island

Nordlys i Island

Reykjavik i Island

Route 1 - Island

Skolavordustigur - Reykjavik i Island

Strokkur Geysir - Island