Island er så meget mere end tykke sweatre og heste. Island – og ikke mindst Reykjavik – er blevet hipt.

For kun kr. 1.997 kan du udforske Reykjavik og resten af Island i 5 dage i oktober (1. – 6.). Du bor på hyggeligt bed and breakfast og tur/retur flybilletterne er naturligvis inkluderet i prisen.

island-den-blaa-lagune022

Hvorfor dog rejse til en kold ø, som ligger helt derude, hvor Nordatlanten møder Ishavet? Tja – der er faktisk mange gode grunde. Først og fremmest Islands hovedstad Reykjavik, hvor du bliver indkvarteret.

Reykjavik er ganske vist en lille storby – men den er blevet hip. Byen har et væld af muligheder ift. kultur, caféer, restauranter og musik.

På din 5-dages tur til Island skal du naturligvis også besøge Den Blå Lagune, som ligger cirka 50 km fra Reykjavik. Den Blå Lagune består af damme med mineralholdigt saltvand fra undergrunden. Her kan du nedsynke din saftspændte krop i 37-39 grader varmt vand – også i oktober måned. Lækkert!

Sæt også tid af til at opleve det smukke Gullfoss vandfald (fald på mere end 30 meter). Det er også i nærheden af Gullfoss, at du kan se en anden af Islands store seværdigheder – gejserne. Se den aktive gejser Strokkur sprøjte damp og varmt vand med jævne mellemrum. Det er et imponerende syn.

Er du glad for vand, har du mulighed for at snorkle i Island største sø þingvallavatn og nyde sigtbarheden i det ekstremt klare vand.

Hotel
I Reykjavik kan du bo på det hyggelige bed and breakfast Alba for kun kr. 1.103 (per næse ved to personer).

Alba - B&B i Reykjavik

Du får gratis morgenmadsbuffet, gratis WiFi og gratis parkering (en lejebil kan være en fordel som turist i Island).

> BOOK INDKVARTERING

Fly
Momondo har jeg fundet tur/retur billetter til Island til kun kr. 894. Flyveren (WOW air) letter fra Københavns Lufthavn den 1. oktober. Hjemrejsen fra Reykjavik er den 6. oktober

Fly til Reykjavik i Island

>BOOK FLYBILLETTER

Stemningsbilleder fra IslandOplev Island i oktober

Oplev Island i oktober

 

Oplev Island i oktober

Oplev Island i oktober

Oplev Island i oktober

Oplev Island i oktober

Oplev Island i oktober

Oplev Island i oktober

Oplev Island i oktober

Oplev Island i oktober

> BOOK FLYBILLETTER OG INDKVARTERING