Kom billigt til den græske ferieø Rhodos med Star Tour. Du får hele 15 dage i lejlighed for kun kr. 2.498 (ved to personer) – inkl. fly.

Rhodos - Grækenland

Rhodos er et meget populært feriemål i det græske øhav. Det er faktisk den mest populære turistdestination i Grækenland. Øen, som er den størte ø i øgruppen Dodekaneserne, har cirka 100.000 fastboende indbyggere.

Rhodos er kendt for sine mange dejlige sandstrande. Så er du til dasedage på stranden, kan specielt østkysten anbefales med rigtig gode og børnevenlige sandstrande.

Når du er færdig med at svede på stranden, kan du tage til Rhodos by, som er øens største by. Her findes gode shoppingmuligheder og et hektisk natteliv i både den gamle og den nye bydel.

Byen Lindos, som er cirka en times kørsel fra Rhodos by, er også et besøg værd. Byens særkende er, at alle huse er hvide. Du skal naturligvis også tage en smut til toppen af byen og opleve Akropolis.

Med al den aktivitet skal der benzin på motoren – og det græske køkken byder på noget af den allerbedste benzin. Gå ombord i græske specialiteter som gyros, tzatziki, souvlaki og moussaka.

God tur og velbekomme.

Hotel
Du skal bo i en etværelses lejlighed (med balkon) på Hotel Emerald, som ligger i den lille by Kremasti nær Ixia.

Hotellet byder på swimmingpools til både børn og voksne. Alternativt kan du hoppe i havet, da stranden ligger i gåafstand fra hotellet.

Læs anmeldelser af Hotel Emerald på tripadvisor.dk. Tidligere gæster har givet hotellet 4 ud af 5 stjerner og hotellet har desuden fået tripadvisors udmærkelsescertifikat.

Hotellets tidligere gæster understreger primær den gode service og venlige personale, men en del har følt sig generet af støj fra flytrafik.

Tjek hotellets nærområde på kortet herunder.

> BOOK REJSEN

Fly
Maskinen letter fra Billund den 25. august kl. 08.00. Du flyver med Jet Time både ud og hjem.

Den totale tilladte bagagevægt er 20 kg inklusive 5 kg håndbagage. Bemærk, at hvis to eller flere rejsende samler deres bagage i én kuffert, må den højst veje 32 kg.

> BOOK REJSEN