Italiens smukke hovedstad Rom er ikke uden grund et af det mest populære storby-feriemål i Europa. Byen rummer det hele. Alt fra imponerende bygningsværker, smukke museer, storslåede kirker, formidabel mad, uendelige shoppingmuligheder og en god portion romantik.

Der for har jeg i dag skruet et godt rejsetilbud sammen til netop Rom. Du får tre nætter på 3-stjernet hotel og fly tur/retur fra København for kun kr. 738.

Rejseperioden er fra den 7. – 10. februar.

Colosseum - Rom i Italien

Hotel Doria

trivago.dk har jeg fundet det hyggelige hotel Doria 1,4 kilometer fra centrum. Prisen for alle tre overnatninger er kun kr. 410 (per næse ved to personer).

Du kommer til at bo nogle få minutter fra attraktioner som f.eks. Via Veneto, Piazza di Spagna, Colosseum, Det Romerske Forum og Trevi fontænen.

Hotel Doria - Rom i Italien
Screenshot fra trivago.dk

tripadvisor.dk har hotellet fået udmærkelsescertifikatet og desuden en meget fornem rating på 4 af 5 fra tidligere gæster.

Tjek lige hotellets meget autentiske lokalområde på det interaktive kort herunder.

> BOOK HOTEL

Flybilletter til Rom

Du flyver billigt til Rom. På momondo.dk har jeg fundet tur/retur billetter til kun kr. 328. Du flyver med Ryanair fra København.

Billige flybilletter til Rom
Screenshot fra momondo.dk

Bemærk at du lander i Ciampino lufthavnen i Rom. Herfra er der cirka 15 kilometer til hotellet og du skal selv stå for transporten. Tag evt. lufthavnsbussen. Det koster kun 4 Euro.

> BOOK FLYBILLETTER

Stemningsbilleder fra Rom i Italien

Den Spanske Trappe - Rom i Italien
Den Spanske Trappe
Det Romerske Forum - Rom i Italien
Det Romerske Forum

 

Piazza Navona- Rom i Italien
Piazza Navona

Rom i Italien

> TJEK ANDRE REJSER TIL ITALIEN