Det bliver hårdt at komme i gang igen efter ferien. Derfor skal du da forkæle dig selv lidt i august med en sviptur til Rom.

Jeg har fundet et elegant og centralt 3-stjernet hotel til kun 684 (per næse ved to personer) via Trivago. På Momondo kan du finde flybilletter tur/retur til Rom til kun kr. 646.

Sådan sammensætter du en dejlig sensommer storbyferie til kun kr. 1.330.

Rom i Italien

Hotel
Jeg har fundet det elegante 3-stjernede Hotel Caravaggio via Trivago til kun kr. 684 (ved to personer).

Hotel Caravaggio i Rom

Med kun tre dage til din rådighed i Rom, er det vigtigt med et centralt hotel, så du ikke spilder tiden på transport. Hotel Caravaggio ligger tæt på nogle af Roms helt store seværdigheder:

  • Teatro dell’Opera di Roma (0,3 km)
  • Basilica di Santa Maria Maggiore (0,7 km)
  • Trajans Marked (0,8 km)
  • Det romerske forum (1,1 km)
  • Trevi-fontænen (1,1 km)

Du kan tjekke hotellets nærområde på kortet herunder. Man kan næsten dufte den friskbryggede kaffe og fornemme Vespaerne, der suser forbi.

> BOOK HOTELLET

Rom er pakket med hoteller og der er naturligvis mange andre muligheder. Hvis du ønsker at op- eller nedgradere ift. ovenstående anbefaling, kan du via Trivago få godt overblik over Roms hoteludbud.

Fly
Momondo har jeg fundet flybilletter til Rom tur/retur til kun kr. 646. Flyveren letter fra København den 16. august og lander i Roms Leonardo da Vinci/Fiumicino Lufthavn. Hjemrejsen er den 19. august.

Fly til Rom - August 2016

> BOOK FLYBILLETTER

Bemærk at du selv skal sørge for transporten mellem lufthavn og hotel. Det er en tur på cirka 30 km – se kort herunder.