I dag har jeg skruet et virkelig godt rejsetilbud sammen til Rom. Indrømmet – det er en meget kort tur. En bette smuttur. Til gengæld er den meget billig!

Sammensæt selv og du får en 2-dags tur til Rom med fly tur/retur fra København og centralt bed & breakfast for kun kr. 548.

Rejseperioden er fra den 25. februar – 27. februar 2019.

Italiensk is - Rom

 

Fly til Rom

Efter lidt roden rundt på flysøgemaskinen momondo.dk fandt jeg disse billige flybilletter til Rom. Du flyver tur/retur med Ryanair fra Kastrup Lufthavn for kun kr. 275.

Flybilletter fra København til Rom
Screenshot fra momondo.dk

> BOOK FLYBILLETTERNE PÅ MOMONDO.DK

Hotel i Rom

Via trivago.dk har jeg fundet det hyggelige B&B San Pietro Leisure and Luxury med en god placering i storbyen. Du får begge overnatninger for kun kr. 273 (per næse ved to personer).

San Pietro Leisure and Luxury - B&B i Rom
Screenshot fra trivago.dk

San Pietro Leisure and Luxury får du værelse med balkon, gratis Sky-kanaler, aircon, kaffemaskine (Nespresso naturligvis), minibar og eget badeværelse.

Beliggenheden bliver vist ikke bedre ift. prisen. Fra overnatningsstedet er der kun et kvarters gang til Vatikan-museerne og cirka 800 meter til Peterspladsen. Ønsker du at komme videre ud i byen, er der kun omkring 500 meter til Roma San Pietro Station, som har forbindelse til Termini Station. Perfekt for dig som kun har meget kort tid i byen.

Brug det interaktive kort herunder for at gå på opdagelse i overnatningsstedets nærområde.

> BOOK HOTELLET PÅ TRIVAGO.DK

Stemningsbilleder fra Rom