Det er blevet april måned og vi er gået over til sommertid. Det betyder samtidig nye ruter fra Billund Lufthavn. Tjek de mange nye spændende ruter i dette indlæg. Måske noget for dig på din næste ferie.

Nye ruter fra Billund Lufthavn

Fra Billund til Frankfurt

Første rutenyhed fra Billund Lufthavn er til Frankfurt i Tyskland.

Lufthansa indsætter endnu en daglig afgang mellem Billund og Frankfurt. Således flyves ruten op til fem gange dagligt! Dermed bliver det nu endnu mere fleksibelt at flyve til Frankfurt.

Frankfurt i Tyskland
Frankfurt i Tyskland

Fra Billund til Riga

Anden nyhed fra Billund Lufthavn er til Riga – Letlands smukke hovedstad. AirBaltic indsætter flere flyafgange direkte til Riga fra Billund Lufthavn.

Fra den 1. april 2019 kan du dermed flyve til Riga op til to gange dagligt, hvilket gør det fleksibelt at komme til den skønne by, mens det også skaber endnu bedre forbindelser videre ud i verden.

Riga i Letland
Riga i Letland

Fra Billund til Manchester

Rutenyhed nummer tre fra Billund Lufthavn er til Manchester.

Den fantastiske storby, som især er populær blandt fodboldfans og forretningsrejsende, bliver fra den 1. april betjent af endnu et flyselskab fra Billund Lufthavn. Ryanair er netop startet op på ruten med op til fire ugentlige afgange direkte fra Billund Lufthavn.

Manchester i England
Manchester i England

Fra Billund til Malaga

Fjerde rutenyhed fra Billund Lufthavn er til Malaga i Spanien.

Det er flyselskabet Norwegian, der netop nu starter op på sin direkte rute til Malaga op til fire gange ugentligt fra Billund Lufthavn. Solsikre Malaga er hovedbyen på Costa del Sol og giver dig mulighed for en ferie, hvor by- og strandliv kombineres.

Nyd afslappede dage på de skønne strande, udforsk den spændende by, eller begiv dig videre ud på eventyr i de smukke omkringliggende områder.

Malaga i Spanien
Malaga i Spanien

Fra Billund til Prag

Femte nyhed fra Billund Lufthavn er til Prag i Tjekkiet.

Prag ligger lige ned til Moldau floden og er især kendt for den berømte halve kilometer lange stenbro, Karlsbroen, og det astronomiske ur fra 1410, der hver time spiller sit helt eget skuespil.

Byen byder desuden på de hyggeligste små gader, god mad og ikke mindst tjekkisk øl, der af mange anses for at være det bedste i Europa. Ryanair har netop åbnet ruten til den smukke hovedstad, hvortil de fra den 2. april vil flyve tre gange ugentligt direkte fra Billund Lufthavn.

Prag i Tjekkiet
Prag i Tjekkiet

Fra Billund til Edinburgh

Rutenyhed rummer seks fra Billund Lufthavn er til Edinburgh i Skotland.

Edinburgh har med sine mange historiske bygninger en særlig storslåethed over sig, mens byen samtidig har en rolig og hyggelig stemning. Byen er ideel til et city break og tager du dig tid til at besøge de mange seværdigheder, slappe af på en pub, give dig hen til stemningen og gå skønne ture op til de imponerende udsigtspunkter, så vil byen fascinere og betage på helt fantastisk vis.

Ruten flyves af Ryanair to gange ugentligt på torsdage og søndage – og så tager flyveturen kun 1 time og 35 minutter.

Edinburgh i Skotland
Edinburgh i Skotland

> SE MERE PÅ BILLUND LUFTHAVNS HJEMMESIDE