Oplev Fjernøstens magi med en ferie i Sydkoreas hovedstad Seoul.

For kun kr. 4.380 får du 8 nætter på 3-stjernet hotel centralt placeret i den pulserende millionby + tur/retur flybilletter fra København.

Seoul i Sydkorea

Med hele 8 overnatninger i byen, har du gode muligheder for at komme tæt ind på livet af Seoul og nogle af dens mere end 10 millioner indbyggere.

Seoul er en pulserende storby med hvad deraf følger af natteliv, restauranter, caféer og modebutikker, men byder også på historie og et mere roligt tempo.

Hotel
trivago.dk har jeg fundet det 3-stjernede hotel Vestin Villa Myeongdong i hjertet af Seoul. Prisen for 8 overnatninger er kun kr. 1.124 (per næse ved to personer) – inkl. morgenmad.

Bemærk at du først ankommer til Seoul den 5. november, så derfor har jeg kun valgt indkvartering i perioden 5. – 13. november.

Vestin Villa Myeongdong - Seoul i Sydkorea

Hotellet har en rigtig god rating på 4 af 5 på tripadvisor.dk. De tidligere gæster har i høj grad sat pris på hotellets beliggenhed, den nemme adgang til offentlig transport og de rene værelser.

Tjek området omkring hotellet på kortet herunder. Det ser meget lokalt ud.

> BOOK HOTEL

Fly
momondo.dk har jeg fundet billige flybilletter til Seoul i perioden 3. – 13. november. Bemærk den lidt lange rejsetid på udrejsen – men med tur/retur billetter fra København til kun kr. 3.256, er det nok til at leve med.

Billige flybilletter til Sydkorea

> BOOK FLYBILLETTER

 

Stemningsbilleder fra SeoulBukchon Hanok i Seoul i Sydkorea

Bukchon Hanok i Seoul i Sydkorea

 

Bukchon Hanok i Seoul i Sydkorea

Cheonggyecheon i Seoul i Sydkorea

Forest parken i Seoul i Sydkorea

Gyeongbokgung paladset i Seoul i Sydkorea

Gyeongbokgung paladset i Seoul i Sydkorea

Kyongbokkung paladset i Seoul i Sydkorea

Namsan tårnet i Seoul i Sydkorea

Street food i Seoul i Sydkorea