Jeg har fundet et rigtig godt tilbud på en uges rejse til Sicilien. Rejsetilbuddet består af flybilletter via Star Tour og et dejligt 3-stjernet B&B fundet via Trivago.

Samlet kan rejsen klares for kun kr. 2.300. Bemærk at du skal rejse i oktober.

Sicilien i Italien

Hotel
Jeg har fundet det lækre 3-stjernede B&B Palazzo Zappalà på Trivago – inkl. morgenmad til kun kroner 1.302 (per næse ved to personer). Det ligger centralt i byen Catania og kun 5 minutters gang fra Pescheria fiskemarkedet og shopping-området Etnea’s.

Dette overnatningssted har fået en god karakter for “Valuta for pengene” i Catania! Gæsterne får mere for pengene i forhold til andre overnatningssteder i byen.

Palazzo Zappalà - Hotel på Sicilien

> BOOK OVERNATNING

Der findes naturligvis rigtig mange andre gode hoteller på Sicilien, men jeg har forsøgt at anbefale et fornuftigt sted til prisen og samtidig tæt på lufthavnen i Catania. Hvis du er villig til at bevæge dig lidt længere væk fra lufthavnen (f.eks. hvis du alligevel lejer en bil), så kan du finde mange gode alternativer på Trivago.

Fly
Flybilletterne til kun kr. 998 (ved to personer) tur/retur er fundet på Startour.dk. Du flyver fra København den 11. oktober kl. 06.55 og rejser hjem den 18. oktober – begge veje med TUIfly Nordic.

Fly til Sicilien via Star Tour

Bemærk at der i skrivende stund kun er 1 flybillet (2 personer) tilbage. Jeg siger det bare 🙂

> BOOK FLYBILLETTER