Tag på en fantastisk 5-7 dages kør-selv skiferie i Østrigs bjerge. Med denne skiferie i Tyrol fra rejsearrangøren TravelBird får du overnatninger med helpension, wellness og liftkort fra kun kr. 2.219.

Skiferien kan bookes i perioden januar 2018 – april 2018.

Skiferie i Tyrol

Skiferie i Tyrol

Selvom der måske først står skiferie i kalenderen til næste år, er det allerede nu, du skal booke. Der kan være mange penge at spare ved at være tidligt ude og denne deal, er et godt eksempel.

Turen går til Glungezer-området i Østrig. På trods af at Glungezer har en lang historie som skiområde, er det ikke overrendt. Pisterne er ikke for svære, så en rigtig god destination for en familietur. Her er i alt 7 skilifte og både blå, røde og sorte pister.

For de lidt mere øvede kan det anbefales at starte bilen og køre de cirka 7 kilometer fra Glungezer til Olympia SkiWorld Innsbruck. Bliv udfordret på cirka 300 kilometer pister for både snowboardere og skiløbere.

Din skiferie i Tyrol inkluderer

  • 5 eller 7 nætter på det 3-stjernede Hotel Stangl
  • Helpension på hotellet
  • 4 eller 6 dages liftkort til Glungezer-området afhængigt af antal bestilte overnatninger
  • Turistkortet Schatzkarte
  • Gratis parkering

> LÆS MERE PÅ TRAVELBIRD.DK OG BOOK SKIFERIEN

Hotel Stangl

Det 3-stjernede Hotel Stangl er et hyggeligt sted med rigtig tyrolerstemning i byen Thaur. På hotellet finder du faciliteter som restaurant, ølhave, legeplads og wellnessområde med blandt andet dampbad og sauna.

Du kan orientere dig på kortet herunder.

TripAdvisor har hotellet fået en fin rating på 3 af 5 fra tidligere gæster.

> LÆS MERE PÅ TRAVELBIRD.DK OG BOOK SKIFERIEN