rejsetag

Skal I på børnenes første skitur, så køb et ophold med Stena Line i Hafjell. Her får I både en færgeoversejling til Norge og et ophold på Hafjell skianlæg, der kun ligger i en to timers afstand fra Oslo.

Skal det være nemt at komme til, men stadig sjovt og aktivt for børnene? Så er skiferien i Norge det helt rigtige valg. Bestiller I jeres skiferie hos Stena Line, skal I også med færgen med mulighed for at få en kahyt. Så er det bare om at komme af sted!

Skiferie med Stena Line

Skiferie i Norge

Skiferie i Norge er en populær feriedestination i vintermånederne – især for børnefamilier. Børn er nemlig ikke interesserede i at ligge og blunde ved en pool hele dagen, de vil op og være aktive. På skiferie kommer børnene ud i naturen og får lov at brænde en masse krudt af samtidig, så de kommer garanteret til at være trætte om aftenen.

Skiferie i Norge

Skiferie er en rigtig hyggelig familieferie, hvor man både får lov at have det sjovt på ski sammen og slappe af og hygge sig i en hytte med brætspil og varm kakao. Skiferien med den flotte hvide sne på bjergene er et dejligt afbræk fra de sommetider grå og triste vintermåneder, vi kan have i Danmark. På skiferien kan alle være med, hvad enten man elsker at stå op og ned af pister hele dagen eller hygge sig med et brætspil i sin hytte.

Skiferie i Hafjell

Hafjell er et skianlæg kun to timers kørsel fra Oslo, hvor Stena Line færgen lægger til. Hafjell byder på en flot natur med bjerge og grantræere og pister til børn og voksne i alle aldre. I Hafjell er der hele tre familieområder, hvor der er plads og aktivitet til børn på ski, og Hafjell har rigtig meget fokus på børn, der skal ud på skiene for første gang. For de voksne kan det anbefales at tage op på toppen med skiliften og se det vidunderlige sne- og bjerglandskab derfra.

På ski i Hafjell i Norge

Bestiller man sin skiferie i Hafjell med Stena Line, så får man altså hele turen i én pakke. Både færgeoverfarten med en bil og en hytte eller lejlighed i Hafjell, der passer til antallet af ens familie. Man kan vælge skipas til og fra afhængig af hvor mange af familiemedlemmerne, der skal ud på ski i ugen. Priserne begynder fra 900 kr pr. person for hele turen.

Børnene vil helt sikkert også synes det er sjovt at skulle med færgen frem for at tage en lang flyvetur eller køretur, hvor mange børn hurtigt kan begynde at kede sig, fordi de skal sidde stille i mange timer. På Stena Line færgen er der et legeområde for børnene, og man kan vove sig udenfor for at se, hvor hurtigt færgen sejler gennem vandet. Skiferien i Norge med Stena Line er et sikkert hit hos børn – og deres forældre.