rejsetag

Februar måned betyder for mange: Vinterferie. Rigtig mange danskere vender snuden mod udlandet for at få sne under fødderne. Østrig er kendt for sine snedækkede pister, og det er et sandt skiparadis for hele familien. Tilmed er skisæsonen i Østrig rigtig lang, så hvis du gerne vil undgå de mest turistede uger, er der også rig mulighed for det. Er du i tvivl om, hvor næste ferie skal gå hen, så skal du helt sikkert overveje en skiferie i Østrig, hvor der er næsten 100% snegaranti.

Skitur til Østrig

 

Hvorfor tage på skiferie til Østrig?

Der er rigtig mange grunde til at booke sin skiferie i Østrig, men lad os bare opremse et par stykker. For det første tilbydes der dansk skiskole på langt de fleste destinationer i Østrig. Du og familien skal derfor ikke bekymre jer om sproglige udfordringer, men kan koncentrere jer om at tage ved lære. Det vil give særligt børnene en god og sikker start, når de dygtige og veluddannede skiinstruktører tilmed snakker dansk.

Skiskole i Østrig

Er du nybegynder eller øvet? Det spørgsmål behøver du slet ikke bekymre dig om, da Østrigs mange skilokationer rummer pister for alle uanset niveau. Der er gode begynderområder, hvis det er første gang, du er afsted på skiferie, ligesom der findes sorte pister for de mere erfarne skiløbere. Har du børnene med, er der naturligvis også børnevenlige områder med mindre lifte og høj sikkerhed, så de trygt kan stå på ski.

Afterski i Østrig

Efter en lang dag hvor I har suset ned ad pisterne igen og igen, kan I slutte dagen af med afterski. Østrigerne er verdensmester i at skabe en skøn og indbydende stemning med dans på bordene og schlagersange, man kan skråle med på. I kan sagtens tage børnene med, da der også er mulighed for et hyggeligt kortspil og en sludder over en kop varm kakao.

Østrig – Meget mere end ski, snowboard og alper

Hvis du også vil opleve andre sider af Østrig, som ikke er sne, pister og skiløbere, så er der også rig mulighed for det. Du kan leje en bil og tage rundt at se de nærliggende byer, hvor du virkelig har mulighed for at opleve den østrigske charme og gæstfrihed.

Wiener schnitzel

Besøger du en af de lokale restauranter, kan du prøve nogle af de traditionelle retter såsom gulaschsuppe eller wiener schnitzel med en kold radler til. Du kan også tage på kanetur, stå på skøjter eller prøve østrigsk wellness, som de også scorer højt på.

Hvad er det særlige ved skiferie i Østrig?

Hvis du endnu ikke er blevet overbevist om, at Østrig er en feriedestination for dig, så kommer her et par sidste gode argumenter. Det østrigske landskab er utrolig smukt med de store hvidklædte bjerge, der omkranser landskabet. Landsbyerne er holdt rustikke, så man som turist får den helt ægte østrigske stemning, som får en til at tænke på lederhosen og Hansi Hinterseer. Har du en sød tand, så kan du nyde nogle lækre østrigske desserter som kaiserchmarrn og apfelstrudel. Alt i alt er Østrig en fantastisk feriedestination, hvis du ikke ved, hvor skiferien skal gå hen.