rejsetag

At rejse er at leve og du behøver ikke engang at rejse ud over landets grænser for at skabe skønne oplevelser med dem du holder af. Om det er familien, veninderne eller manden, så kan du med en oplevelsesgave til et ophold på et af Danmarks smukke kroer eller spasteder forkæle dine nærmeste.

Ferie i Danmark

 

Noget af det mest moderne når det kommer til gaver er at give en oplevelse, som modtageren kan dele med dig, eller andre.

Skal du give en gave til en, der holder af forkælelse, så er et spaophold måske lige sagen. Find flere populære ophold her eller læs med her og bliv inspireret til din næste oplevelsesgave.

Kroophold

Ønsker du at opleve nogen af de allersmukkeste steder i Danmark sammen med din partner, men har I svært ved at passe den slags skønne udflugter ind i en travl hverdag? Så er det måske et spørgsmål om at en af jer tager teten og bestiller et ophold som en overraskelse til den anden?

Kroferie i Danmark

Med en oplevelsesgave indeholdende et kroophold kan I virkelig slappe af og nyde hinanden. Og du vælger en enkelt overnatning, en weekend eller måske endnu længere, så er det under alle omstændigheder en god chance for jer for at komme tættere på hinanden og helt ned i gear sammen.

Der findes små, skønne og idylliske kroer over hele landet, så I behøver ikke at køre til den anden ende af Danmark for at finde den perfekte oplevelse – på den anden side er det bestem ikke en ulempe at komme ud til steder du ellers ikke ville opleve.

Spaophold

Skal der lidt mere luksus og forkælelse til, så kan du overraske en du holder af med et spaophold. Her er der virkelig tale om luksus, hvor der bliver nusset om jer og sørget for, at I slapper helt af og bare nyder.

Det kan være en enkelt spadag med nogle skønne behandlinger og en lækker middag, men det kan også være et ophold, der indebærer overnatning og en lækker morgenmad- og brunchbuffet, der afslutter jeres oplevelse.

Spaophold i Danmark

Det at tage en hel dag ud af kalenderen bare for at blive forkælet og være sammen er ikke noget vi danskere er vildt gode til, derfor er en oplevelsesgave en rigtig god ide til en, du synes trænger til lidt ekstra forkælelse og afslapning.

Er det en god veninde er det den perfekte anledning til at få snakket og hygget i de lækre, afslappende omgivelser, mens I nipper til et glas agurkevand og nyder lidt sunde snacks mellem behandlinger.

Oplevelsesgaver – mere end blot en gave

Der findes en række andre spændende og skønne måder at give en oplevelse på, men det er noget helt specielt at forkæle en du holder af med noget, der kan være svært at presse ind i en travl hverdag med arbejde, børn og partner, der alle skal passes.

Giv en oplevelsesgave

Giver du en oplevelsesgave, hvor du selv er en del af det giver det et dejligt signal om, at du gerne vil være sammen med den du giver gaven og gerne vil skabe minder med ham eller hende. En oplevelsesgave er altså meget mere end bare en gave.