I dag har jeg fundet et godt tilbud på en smuttur til Prag i Tjekkiet. Du får to nætter på centralt hotel (med morgenmad) og fly tur/retur fra København for kun kr. 520.

Rejseperioden er fra den 27. – 29. august 2019.

Ferie i Prag i Tjekkiet

Flybilletter til Prag

I dag har jeg fundet disse billige tur/retur flybilletter til Prag til kun kr. 177.

Tur/retur flybilletter til Prag
Screenshot fra momondo.dk

Du har afrejse fra København den 27. august kl. 08:10 og vil være i Prag kl. 09:35 og allerede have en halv dag på ankomstdagen.

Du tager afsted fra Prag igen den 29. august kl. 06:40 og vil være i København igen kl. 08:05. Du har også mulighed for at vælge et senere hjemrejsetidspunkt for lidt ekstra tid i storbyen.

> BOOK FLYBILLETTERNE PÅ MOMONDO.DK

Hotel i Prag

Jeg har fundet dette 3-stjernede hotel, som ligger centralt i Prag. Du får to nætter til kun kr. 343 (per næse ved to personer) med morgenmad inkluderet.

Hotel Legie - Prag i Tjekkiet
Screenshot fra momondo.dk

Hotellet ligger blot 400 meter fra Wenzelpladsen, hvor der er butikker, barer og flere spændende oplevelser i vente. Den nærmeste metrostation, I.P. Pavlova ligger kun 300 meter fra hotellet og derved kan du nemt komme rundt i Prag.

Dit værelse har eget tv og værdiboks. Værelset besidder siddekrog, hvor du kan slappe af, eget badeværelse og mere til.

> BOOK HOTELLET PÅ MOMONDO.DK

Lufthavnstransport

Jeg vil anbefale, at du tager AE bus (Airport Express), som kører mellem lufthavnen og Hovedbanegården. Bussen kører fra busstoppestedet lige foran terminal 1 og til Hovedbanegården.

Fra Hovedbanegården er der cirka en kilometer til hotellet.

Stemningsbilleder fra Prag