Hvis du har brug for lidt alternativ storbyferie i november, er her et virkeligt godt tilbud. Du kan få tre dage i Bulgariens hovedstad Sofia for kun kr. 753 – inkl. morgenmad og fly!

Rejsetilbuddet er sammensat af et rigtig billigt 4-stjernet hotel fundet på Trivago og ditto billige flybilletter fundet på Momondo.

Sofia i Bulgarien

Sofia – eller Sofija – er Bulgariens hovedstad og huser lidt over en million indbyggere.

Sofia – som er en af Europas ældste hovedstæder – er ikke det typiske rejsemål, når danskerne kigger efter storbyferie. Det skal der laves om på, da Sofia faktisk har rigtig meget at byde på – og så er det billigt at feriere i Sofia ift. mange andre europæiske storbyer. F.eks. koster en halv liter fadøl under en flad tier.

Besøg f.eks. Sofias vartegn den ortodokse Alexander Nevski-katedral. Det er en imponerende stor bygning kendetegnet med sin gyldne kuppel på toppen.

Er du historisk interesseret, bør du sætte tid af til et besøg på Bulgariens nationalmuseum og snuse til de mange arkæologiske fund.

Hotel
Hotellet er det 4-stjernede Maria Luisa, som ligger dejlig centralt i Sofia. Her kan du bo for kun kr. 493 (per næse ved to personer) – og så er det endda med morgenmad.

Hotel Maria Luisa i Sofia - Bulgarien

Placeringen i hjertet af Sofia betyder blandt andet kun 0,4 km til Skt. Georgs Kirke, 0,6 km til Arkæologisk Museum og 1,2 km til Alexander Nevski-katedralen.

Hotellet har en rigtig fin 4 af 5 rating på TripAdvisor, hvor du også kan læse anmeldelser af tidligere gæster.

Tjek hotellets nærområde på kortet herunder.

> BOOK HOTEL

Fly
Momondo har jeg fundet tur/retur flybilletter (Wizz Air) mellem København og Sofia til svimlende 260 kroner.

Fly til Sofia (Bulgarien) i november

Flyvemaskinen letter fra København den 13. november og vender hjem den 16. november.

> BOOK FLYBILLETTER

 

Stemningsbilleder fra Sofia

Bulgariens hovedstad Sofia

Bulgariens hovedstad Sofia

 

Bulgariens hovedstad Sofia

Bulgariens hovedstad Sofia

Bulgariens hovedstad Sofia

> BOOK HOTEL OG FLY