Hvis du har mulighed for at holde sommerferie i juni måned er der rigtig mange penge at spare på rejsen fremfor i den absolutte højsæson i juli måned.

Som en ekstra bonus kan du jo så fede den på dit arbejde det meste af juli, hvor sjæfen holder ferie og derfor ikke kan holde øje med dig 🙂

Hold sommerferie i juni

Sommerferie i juni

Jeg har lavet en hurtig søgning på nogle af rejsebureauernes hjemmesider og der dukker en lang række gode rejsetilbud op i juni. Herunder har jeg listet en række af dem, men gå også selv på tilbudsjagt på f.eks. spies.dk, bravotours.dk, jysk-rejsebureau.dk, apollorejser.dk eller fdm-travel.dk – blot for at nævne en håndfuld.

Som altid skal du naturligvis også huske at holde øje med, hvad der sker på RejseSpion op til sommerferien. Jeg kan dog også anbefale at tilmelde dig rejsebureauernes nyhedsbreve eller følge dem på de sociale medier. De rigtig gode rejsetilbud er ofte tidsbegrænsede – eller der er et begrænset antal – så det kan være en fordel at være først ved møllen, så du hurtigt kan slå til og nappe det helt rigtige knaldtilbud.

Golden Sands – Bulgarien

Tag med Bravo Tours til dejlige Golden Sands i Bulgarien den 13. juni. Du får en hel uge på hotel og fly tur/retur fra Billund for kun kr. 1.998.

Golden Sands - Bulgarien
Screenshot fra bravotours.dk

Parga – Grækenland

Hvad med en uge i Parga i Grækenland til kr. 1.149? Rejsen udbydes af Spies. Du flyver fra København.

Parga i Grækenland

Puerto Rico – Spanien

Dejlige Puerto Rico i Spanien kunne også være en mulighed. Du får 8 dage i lejlighed (uden pension) for kun kr. 1.649. Rejsen udbydes af Spies og der er afgang fra Billund Lufthavn den 21. juni.

Puerto Rico - Spanien

Alanya – Tyrkiet

Som rosinen i pølseenden har jeg fundet denne rejse fra detour til Alanya i Tyrkiet. Du rejser fra København den 3. juni og skal i Alanya bo i lejlighed uden pension. Til gengæld er prisen også kun kr. 1.546 for 8 dages sol og sommer.

Alanya i Tyrkiet