Tag på en kort storbyferie til en af Europas smukkeste hovedstæder. Turen går til Budapest i Ungarn, som ikke uden grund kaldes Østeuropas Paris.

For kun kr. 967 får du tre overnatninger på 4-stjernet poolhotel og fly tur/retur fra København.

Rejseperioden er fra den 19. maj – 22. maj 2019.

Liberty Bridge - Budapest i Ungarn

 

Flybilletter til Budapest

momondo.dk har jeg fundet denne billige flyrejse til Budapest til kun kr. 272 per person i maj. Du tager afsted fra Kastrup lufthavn søndag den 19. maj til onsdag den 22. maj med Ryanair.

Flybilletter fra København til Budapest
Screenshot fra momondo.dk

Da du flyver med Ryanair, må du medbringe en mindre håndtaske. Ønsker du 10 kg håndbagage med, skal du booke billetten med prioritet hos Ryanair. 10 kg håndbagage koster mellem kr. 45-75 ekstra per vej, når du booker igennem Ryanair.

> BOOK FLYBILLETTERNE PÅ MOMONDO.DK

Hotel i Budapest

Det er også på momondo.dk, at jeg har fundet et rigtig godt og billigt hotel, som matcher flybilletterne.

Hotellet, Danubius Hotel Flamenco, ligger godt placeret. Du får tre overnatninger til kun kr. 695 (per næse ved to personer).

Danubius Hotel Flamenco
Screenshot fra momondo.dk

Du har kun 650 meter fra nærmeste metrostation samt kort afstand til supermarked, som ligger tæt på metrostationen.

Hotellet ligger ved siden af en hyggelig park med en lille sø, hvor du kan nyde din ferie.
På hotellet er der gratis adgang til wellness- og fitnesscentret, der har indendørs pool.
Du vil have gratis wi-fi overalt.

På hotellet er der desuden en restaurant. Her serveres god morgenmad, lettere anretninger, kager samt te og kaffe. Du har også muligheden for at nyde cocktails, likører, forskellige ølsorter og sodavand. I restauranten serveres der også udsøgte ungarske og internationale retter, søde delikatesser og fitness-menuer.

Samtlige værelser har aircondition, TV, eget badeværelse med mulighed for badekar, gratis wi-fi, minibar, udsigt og meget mere.

> BOOK HOTELLET PÅ MOMONDO.DK

Oplevelser i Budapest

I Budapest vil jeg klart anbefale at opleve det verdensberømte og populære Szechenyi Termalbad til kun kr. 145 per person for en hel dag. Du har mulighed for at bestille en heldagsbillet med forkælelse i Széchenyi Termalbad, og springe den lange kø over. Du kommer hurtigt og nemt ind via de separate velkomstskranker.

Széchenyi-badene er det største badekompleks af termalbade, ikke bare i Budapest, men i hele Europa. Det blev bygget tilbage i 1913 i nybarok stil. Da det åbnede, var badene private med separate dampbade til mænd og kvinder samt forskellige offentlige bade til mænd og kvinder.

Spakomplekset blev udvidet i 1927 og består i dag af tre udendørs og 15 indendørs bassiner. Efter udvidelsen var de varme kilder ikke længere nok til at holde spaen i gang, så der blev boret en ny brønd. Den anden termiske kilde er fra 1938.

Der er mulighed for at købe eller leje håndklæder og badetøj.

> BOOK BILLET PÅ GETYOURGUIDE.DK

Sejltur på Donau

En anden smuk og uforglemmelig ting, som kan gøres i Budapest, er at sejle på Donau. At sejle på Donau er en god måde at opleve Budapest på. Floden Donau deler byen i to.

Der er flere selskaber, der tilbyder ture ned ad floden, men det kan være en god idé at vælge en guidet tur. På den måde får du set en masse ting blandt andet parlamentet, der ligger ud til flodbredden. Tager du turen om aftenen, kan du nyde det helt specielle syn af den oplyste by.

Transport til/fra lufthavnen i Budapest

Der kører busser fra lufthavnen og ind til byen. Jeg vil anbefale dig at tage bus 100E fra lufthavnen og ind til centrum, hvor stationen hedder Astoria M. Herfra skal du fra Astoria M tage videre med den grønne metrolinje (linje 4) og stå af på stationen, Móricz Zsigmond körtér, hvor du derefter har 650 meter til hotellet.

Stemningsbilleder fra Budapest

 

Brug for penge til rejsen?

RejseSpion har lavet en oversigt over, hvor du kan optage mindre lån til drømmerejsen. Det er nemt og hurtigt.

> Lån penge til ferien