Giv dig selv, og en du holder af, en dejlig storbyferie i Budapest i Ungarn med rejsearrangøren TravelBird.

Rejsen til den smukke ungarske hovedstad inkluderer 3-5 overnatninger på 3-stjernet hotel (med morgenmad) og fly tur/retur fra København, Billund eller Aalborg. Hele herligheden koster fra kr. 999 person.

Budapest i Ungarn

Storbyferie i Budapest

Budapest er i de senere år blevet en af de mest populære destinationer, når den står på storbyferie i Europa. Faktisk bliver byen også kaldt “Østeuropas Paris” og kan på mange områder sagtens konkurrere med den franske hovedstad.

Byen deles af Donaufloden i henholdvis Buda og Pest, og du bør gå på opdagelse i begge på din smuttur til Budapest. På Buda-siden finder du blandt andet Gellert-bjerget med citadellet, bordpaladset, Matthiaskirken og Borghøjen med fiskerbastionen, mens Pest-siden frister med sin bymidte, der har stort udbud af restauranter, caféer, teatre og ikke mindst modebutikker. Her finder du også det ungarske parlament, en række administrationsbygninger og imponerende boulevarder.

Endeligt kan det anbefales at besøge et af Budapests mange varme kilder og termiske bade og efterfølgende nyde en portion lækker gullasch på en hyggelig restaurant.

Rejsen til Budapest inkluderer

  • 3, 4 eller 5 overnatninger på det 3-stjernede Baross City Hotel
  • Morgenmad på hotellet
  • Fly tur/retur fra København, Billund eller Aalborg

> LÆS MERE PÅ TRAVELBIRD.DK OG BOOK REJSEN

Baross City Hotel

Det 3-stjernede Baross City Hotel ligger lige ved banegården Keleti i en historisk bygning. Fra hotellet befinder du dig i gåafstand til en række af Budapests mest interessante serværdigheder.

tripadvisor.dk har hotellet fået en ret flot rating på 3,5 af 5 fra tidligere gæster.

Tjek området omkring på hotellet på kortet herunder. Bemærk at kortet er interaktivt, så du kan få en lille forsmag på ferien.

> LÆS MERE PÅ TRAVELBIRD.DK OG BOOK REJSEN

Stemningsbilleder fra Budapest i Ungarn

Storbyferie i Budapest i Ungarn

Kædebroen - Budapest i Ungarn
Kædebroen

 

Marked i Budapest- Ungarn
Marked i Budapest
Parlamentet - Ungarn i Budapest
Parlamentet i Budapest

> LÆS MERE PÅ TRAVELBIRD.DK OG BOOK REJSEN