Oplev en perle i Norditalien. Lige nu har rejsearrangøren TravelBird et rigtig godt rejsetilbud til storbyferie i Milano.

Du 2-5 overnatninger på 4-stjernet hotel i Milano (inklusiv lækker morgenmad) og fly tur/retur fra København eller Billund fra kun kr. 1.409.

Storbyferie i Milano

På din storbyferie i Milano har du mulighed for at blive stopfodret med historie, kultur, arkitektur, opera, mode og naturligvis alt det bedste fra det italienske køkken.

På listen over must-sees kan nævnes den kæmpestore marmorkirke Duomoen, som er Milanos domkirke. Det tog 400 år at bygge den imponerende kirke, som kan rumme ikke færre end 40.000 sjæle. Det er gratis at komme ind og opleve Duomoen.

Er du til opera, skal du søge mod La Scala, som er byens smukke operahus, hvor blandt andre De Tre Tenorer har sunget igennem.

Og nu vi er i kunstens verden, bør du også unde dig selv et besøg i Santa Maria delle Grazie klosteret, hvor du kan nyde synet af kunstværket Den Sidste Nadver af Leonardo da Vinci.

Endelig skal du huske at Milano er Italiens modemekka nummer ét. Medbring det helt store Visakort og gå shopamok i modehuse som Chanel, Prada, Armani og Vercace.

Din storbyferie i Milano inkluderer

  • 2, 3, 4 eller 5 overnatninger på det 4-stjernede ADI Hotel Poliziano Fiera
  • Morgenmad på hotellet
  • Fly tur/retur fra København eller Billund

> LÆS MERE PÅ TRAVELBIRD.DK OG BOOK REJSEN

ADI Hotel Poliziano Fiera

Det 4-stjernede ADI Hotel Poliziano Fiera ligger centralt i Milano. Du kommer nemt rundt til byens største seværdigheder til fods, i bus eller med sporvogn.

tripadvisor.dk er hotellet blevet belønnet med en flot rating på 4 af 5 fra tidligere gæster.

Inden afrejse kan du jo lige tjekke lokalområde ud via det interaktive kort herunder.

> LÆS MERE PÅ TRAVELBIRD.DK OG BOOK REJSEN

Stemningsbilleder fra Milano

Katedralen i Milano - Italien
Katedralen i Milano
Galleria Vittorio Emanuele - Milano i Italien
Galleria Vittorio Emanuele

 

Shopping - Milano i Italien
Shop amok i Milano
Sempione Park - Milano i Italien
Sempione Park