Hvis du trænger til lidt storbyferie, er det måske nu skal slå til. Jeg har sammensat et billigt rejsetilbud, som giver dig tre dages storbyferie i Pisa på 3-stjernet hotel og fly tur/retur fra Billund for kun kr. 882.

Rejseperioden er fra den 14. – 17. maj 2017.

Storbyferie i Pisa - Italien

Den italienske by Pisa i Toscana nær floden Arno er naturligvis først og fremmest kendt for sit skæve tårn, som blev opført helt tilbage i 1173. Har du ikke været her før, er det en must-see seværdighed, som desuden er på UNESCOs Verdensarvsliste.

Du finder det 55 meter høje tårn på Piazza dei Miracoli. De 294 trin op til tårnets top er en oplagt mulighed for at forbrænde noget af den lækre pizza og pasta.

Pisa er en hyggelig og overskuelig storby med cirka 88.000 indbyggere. Byens centrum er velbevaret med mange gamle og smukke bygningsværker. Oplev f.eks. Piazza delle Vettovaglie med sine mange boder, restauranter og caféer.

Hotel La Pace

trivago.dk har jeg fundet det 3-stjernede hotel La Pace i hjertet af Pisa. For kun kr. 614 (per næse ved to personer) får du alle tre overnatninger.

Hotel La Pace - Pisa i Italien
Screenshot fra trivago.dk

Hotellet ligger i Pisas shopping-område med kort afstand til hovedbanegården og med nem offentlig transport til Det skæve tårn.

På det interaktive kort herunder kan du få en fornemmelse af hotellets nærområde.

> BOOK HOTEL

Flybilletter til storbyferie i Pisa

Det er billigere at flyve til Pisa, end at tage toget med DSB mellem Aarhus og København. På momondo.dk har jeg fundet tur/retur flybilletter til Pisa til kun kr. 268.

Du flyver fra Billund Lufthavn med Ryanair.

Billige flybilletter til Pisa i Italien
Screenshot fra momondo.dk

Bemærk at du fra Galileo Galilei lufthavnen i Pisa selv skal sørge for transporten til hotellet. Det er dog en kort tur på små tre kilometer.

> BOOK FLYBILLETTER

Stemningsbilleder fra Pisa

Arno floden - Pisa i Italien
Arno floden

Gade i Pisa med Det Skæve Tårn i baggrunden

 

Piazza del Duomo - Pisa i Italien
Piazza del Duomo
Piazza dei Miracoli - Pisa i Italien
Piazza dei Miracoli

Pisa i Italien

Pisa i Italien

Pisa i Italien

Ponte di Mezzo - Pisa i Italien
Ponte di Mezzo