Oplev altid dejlige Berlin fra 18. – 21. oktober. Du bor på 3-stjernet og meget centralt hotel og flyver med Easyjet ud og hjem. Hele herligheden for kun kr. 976,50.

Berlin
Museumsøen med fjernsynstårnet i baggrunden

I Berlin mærker man i den grad historiens vingesus, men det er også en moderne by i rivende udvikling, hvor der konstant bygges nyt. Alligevel er det faktisk en rigtig hyggelig storby.

Er det din første rejse til Berlin, kan “klassikerne” som Brandenburger Tor, Fjernsynstårnet, Rigsdagen (den tyske parlamentsbygning) og Tiergarden varmt anbefales. Men søg også ud i en af byens mange hyggelige parker, nyd en kop kaffe og kig på mennesker.

Hotel
Jeg har fundet et fornuftigt 3-stjernet hotel kun 600 meter fra centrum – Arte Luise Kunsthotel. Det koster kr. 789,00 (per næse ved to personer i dobbeltværelse).

Hotellet har sjæl, da alle værelser er indrettede med hvert sit koncept. Der er fælles bad – tag det som en oplevelse 🙂

Arte Luise Kunsthotel

Tjek området nær hotellet

Book værelse på hotellet

Fly
Flyveren fra Easyjet letter fra København den 18. oktober kl. 22.25 og vender hjemad den 21. oktober kl. 08.25. Det koster kr. 375,- for en returbillet.

Fly til Berlin

Se mere på momondo.dk


Alternativ indkvartering?
Hvis du ønsker anden pris, kvalitet eller lokation ift. min anbefaling, kan jeg varmt anbefale følgende geniale søgeværktøjer.

Airbnb.com
Verdens største formidler af privat-til-privat ferieboliger. Gode muligheder for at bo lokalt og autentisk til en fornuftig pris.

Trivago.dk
Søg og sammenlign priser imellem 900.000 hoteller fra mere end 250 forskellige bookingsider.

Hotwire.com
Her kan du få store rabatter på hoteller. Den er lidt tricky. Flere af de store hotelkæder ønsker ikke at skilte med de meget lave priser på værelser, som de af og til bare skal af med. Derfor ser du ikke hotellets navn, før du har bestilt.