rejsetag

Tag familien med på en spændende rejse, der uden tvivl vil blive husket i mange år fremover. Tanzania er en af verdens bedste safaridestinationer, og landet byder på et fascinerende dyreliv, fantastiske nationalparker og flotte, hvide sandstrande. Ja kort sagt er Tanzania en destination, der vil tilgodese de fleste behov.

Safaritur i Tanzania

Hvorfor netop Tanzania, hvis du gerne vil opleve dyreliv?

Tanzania er kendt som én af verdens absolut bedste safaridestinationer. Her finder du oplevelser, du ikke kan få andre steder. Tanzania er et af de bedste rejsemål fordi: Familien kan komme helt tæt på et fantastisk dyreliv, på enestående natur i form af bjerge, naturreservater, indsøer og selvfølgelig til kridhvide sandstrande. Og det er jo ingen hemmelighed, at flotte naturomgivelser sætter prikken over i’et på de bedste ferier.

Hvid sandstrand i Tanzania

Når du vælger en af de mange rejser til Tanzania, skriver du dig op til en ferie med masser af oplevelser.

En safarirejse i Tanzania tager typisk udgangspunkt i én eller flere af Tanzanias lækre nationalparker – dog kan du dog være sikker på at komme forbi Serengeti Nationalpark, der er den absolut mest kendte park i Tanzania. Parken byder på ægte afrikansk safari, hvor du også i nogle perioder i løbet af året kan opleve Afrikas great migration, hvor millioner af dyr, herunder gnuer, gazeller og zebraer, vandrer i søgen efter vand.

Hvad indebærer en safarirejse?

En safarirejse til Tanzania varer mellem 7 og 15 dage. Uanset hvilken rejse du vælger består turen som regel af en indledende safari, der er et kæmpe hit blandt både børn og voksne. Herefter er der mulighed for at afslutte med en lækker badeferie på enten Zanzibar eller ved Mombasa i Kenya. Du kan også kombinere både safari- og badeferie med en bestigning af Kilimanjaro, som er Afrikas højeste bjerg.

Kilimanjaro i Tanzania

De fleste kombinerer dog deres safarirejse med en badeferie på Zanzibar eller i Mombasa.

Zanzibar er en øgruppe, der ligger knap 50 kilometer fra Tanzanias kyst, midt i det Indiske Ocean. Her finder I kilometervis af lange, flotte, kridhvide sandstrande, der bare venter på dig. En safarirejse er spækket med oplevelser, så derfor kan det være rart at afslutte ferien med total afslapning, omgivet af kokospalmer og skønt, azurblåt vand. Herudover byder øgruppen også på en lækker sightseeing i den gamle by, Stone Town, hvor du kan få lidt kultur med på ferien.

Zanzibar i Tanzania

Du kan også vælge at afslutte din safarirejse i Tanzania med badeferie i Mombasa. Mombasa er Kenyas andenstørste by, der ligger ud til det indiske Ocean. Igen finder du lækre badestrande, men når du vælger Mombasa som destination, får du også muligheden for forskellige halv- og heldagsture, hvor der er mulighed for endnu mere safari, en tur til Wasini Island eller bare en rundtur i byen Mombasa. Uanset hvad du vælger, er en rejse til Tanzania en rejse, du sent vil glemme.