rejsetag

Sommerferien nærmer sig med hastige skridt, og det betyder, at man skal til at beslutte sig for, om man skal på ferie eller ej, og hvor turen går hen, hvis det ender med at blive et ja til at tage på ferie. Der findes et utal af muligheder, når det kommer til ferier og rejser, og der er derfor noget for enhver smag.

Nogle er glade for charterferie med all inklusive, mens andre skal have en så aktiv ferie som muligt, hvor de færreste ting er planlagt på forhånd. Ved du ikke helt, hvor turen skal gå hen i år, kan du læse med her, hvor vi giver dig idéer til, hvor turen går hen, og hvilken type ferie du skal vælge.

Vælg den rigtige sommerferie

Camping i det danske land

Campingferien er en klassisk, dansk sommerferie. Særligt familier er glade for at holde ferier på den her måde. Der findes et utal af campingpladser rundt om i hele Danmark. Nogle ligger ud til stranden, mens andre ligger længere inde i landet nærmere de større byer. Det er meget forskelligt, hvad de forskellige campingpladser har af faciliteter, og ofte hænger dette også sammen med antallet af stjerner, som de er blevet tildelt. Derfor skal du holde øje med den del, hvis du leder efter noget, hvor faciliteterne er helt i top. Dog skal du bemærke, at priserne stiger sammen med stjernerne.

Campingferie i Danmark

Der er mange gode grunde til at tage på campingferie. For det første er du aldrig særlig langt hjemmefra, hvilket kan være en fordel, hvis du har børn eller unge mennesker i familien. På camping er det også let at tage ud at opleve noget, og du skal nærmest aldrig være bange for sprogbarrierer, uanset om du er på marked, restaurant eller noget helt tredje.

Europa-ferien

En anden populær type ferie er rejsen til Europa. Også denne type ferie er populær blandt familierne. Det er den, fordi der ofte er alt inklusivt med i prisen, og det er noget, som de voksne sætter pris på. Derudover er det også muligt at campere i Europa. Særligt Italien er et populært sted, når det kommer til at campere i Europa, og ofte er det Gardasøen, som folk drager til.

Gardasøen i Italien
Gardasøen i Italien

Selvom Europa er tæt på, er det ikke ensbetydende med, at det er billigt. Derfor er det en god idé at holde øje med afbudsrejser og gode tilbud. Du kan næsten være sikker på, at der dukker en billig rejse op til enten Spanien, Grækenland eller Italien.

Ud over grænserne

Den tredje type ferie, som vi vil komme omkring, er den ferie, der går ud over både de danske og europæiske grænser. Ønsker du at opleve noget helt særligt og en helt anden kultur, bør du tage ud i verden.

Strand på Bali
Bali

Denne type ferie er særligt attraktiv blandt de unge mennesker, da det er muligt at tage afsted som backpacker. Uanset om du er ung eller en familie, er særligt Asien en populær destination. Steder som Thailand og Bali er de helt store hit. Du finder rejser til Bali her.