rejsetag

Noget som alle burde prøve en gang i deres liv, er at tage på en ferie helt alene. Uden venner, familie og kæreste. Det kan være en helt fantastisk følelse, og du kan opleve af en masse spændende ting, som du aldrig ville have oplevet, hvis du havde været der med andre. Men en ting er sikkert, du ved aldrig, hvordan det er, før du har prøvet det.

Solo ferie

 

Nyd tiden med dig selv

Der er intet mere afslappende end en ferie. Det eneste der kan være stressende på en ferie, er når andre stresser eller begynder at bestemme over dig og hvad i skal lave. Tager du afsted alene, er det hele op til dig. Du kan altså sagtens bare ligge og slikke sol en hel dag ved poolen, uden at nogle brokker sig. Du kan bare gøre alt det du vil, i helt din egen rækkefølge.

Den Blå Lagune - Comino Island på Malta

Det er altid godt at tage noget tid for dig selv. Og hvordan gør man den tid endnu bedre? Ved at sidde alene på en strand og lytte til bølgerne i Spanien, Malta eller hvilket som helst andet land. Det gør det bare en lille smule bedre.

Keder du dig? Der er masser at lave, selvom du er alene!

Er du en person med gang i, så er det godt, at der altid er masser at lave i andre lande også. Du kan altid finde et hotel tæt på byen, så du hurtigt kan tage ind på en bar, gå på shoppetur eller prøve en masse andre ting.

Shopping på soloferien

Hvis du er single, og gerne vil møde nogle udenlandske piger eller drenge, så kan du nemt bruge dating sider, og sætte din lokation til der, hvor du er i øjeblikket. Så kan du måske få en god og hyggelige oplevelse med en fremmed. Se anmeldelser af datingsider. Hvis ikke du kan finde nogle til at tilfredsstille din lyster, så kan du sagtens få lidt erotik ind i din ferie alligevel.

Dette kan du også prøve

Du kan også prøve at tage i forlystelsesparker, vandparker eller museer. Det kan være en helt anden følelse at gøre det alene, end når du gør det med venner og familie. Det kan være utrolig befriende at få lov til at gøre alt det du vil, og ikke at skulle gøre og prøve en masse ting som du ikke vil. Alt du kan lave med venner og familie, kan du også lave alene. Så hvis du har brug for noget alenetid i ferien, kan du få inspiration hos Eroti til frække aktiviteter, og herefter prøve at tage en tur udenfor landet helt alene.