rejsetag

I 1914 drog Karen Blixen fra Danmark til Afrika, hvor hun tilbragte de næste 17 år af sit liv på sin elskede kaffeplantage i Kenya (dengang Britisk Østafrika). Det ophold lagde kimen til nogen af Blixens mest kendte og elskede værker, som stadig læses i dag.

Safari i Kenya

 

Du kan drage til Kenya og rejse i Karen Blixens fodspor eller tage på en forunderlig safari, hvor du med dansktalende guide får muligheden for at opleve Big 5, nemlig næsehorn, leopard, løve, bøffel og elefant eller endda Big 7, der udvider de fem med hvidhajen og havets største pattedyr, hvalen.

Få det hele med

Rejser du med Africa Tours er du garanteret en dansktalende guide på hele turen, så du får det bedste og mest berigende ud af din rejse. Alle de tilknyttede guides har forskellig baggrund, så der er stor variation i deres måde at overlevere oplevelserne til jer på, men deres arrangement og kendskab til områderne er gennemgående og omfattende i alle tilfælde.

Safari i Tanzania

I Kenya og Tanzania har du nogle af verdens bedste muligheder for at opleve alt det, der høre en rigtig Safari til. Du kommer til at opleve de smukke og store dyr i deres naturlige habitat, du kommer ligeledes til at opleve en storslået natur i så forskellig og varierende udformning at det er en safari i sig selv.

Skal børnene med

Er der også rig mulighed for at finde en tilpasset tour for hele familien. Her kommer vigtigheden af de dansktalende rejseguides igen op. For med garantien for dansk tale på turen er du helt sikker på at hele familien får den ultimative oplevelse.

På den specialdesignede rejse for børnefamilier er der mulighed for at møde dyrebørn på elefantbørnehjemmet i Kenya og der sluttes af med en pragtfuld badeferie ved Mombasakysten. Stranden her er kendt for sine kridhvide sandstrande og azurblå vand. Det er den slags strande vi drømmer om.

Strand i Mombasa, Kenya

Her vil der være rig mulighed for at opleve dyrelivet i koralrevet eller bare slappe af på den smukke palmestrand. Det er den perfekte afslutning på en spændende og actionfyldt oplevelse.

Rejsegaranti

Det allervigtigste når du bestiller en rejse er, at du kan føle dig sikker på, at du rent faktisk får noget for de penge du har betalt. Ikke bare i form af fantastiske oplevelser du kan huske tilbage på resten af livet, men også en garanti for, at du rent faktisk kommer afsted.

Hos Africa Tours er du ikke alene garanteret en dansk guide, du er også garanteret afrejse, lige meget hvor mange, der er tilmeldt turen.

Cape Town i Sydafrika

Om du ønsker at følge i Karen Blixens fodspor i Kenya, vandre og cykle omkring Cape Town eller tage på Safari til lands eller vands er der 100% afrejsegaranti. Du får hjælp til at finde din drømmerejse, bliver sikret den bedste service og garanteret en oplevelse du aldrig glemmer.

Kig ind på www.Africatours.dk for mere inspiration