rejsetag

I Danmark er det en populær tradition at fejre overgangen fra ugift til gift med en god gammeldags polterabend. En polterabend foregår med vennerne og veninderne, hvor man arrangerer en hel dag med vilde og sjove aktiviteter. Det kan være alt fra bowling og lasertag med masser af øl til en sejltur på søerne eller en pubcrawl. København er som hovedstad en rigtig god destination, hvis man vil holde en spændende og varieret polterabend.

Polterabend i København

 

Udendørsaktiviteter om dagen og bar om aftenen

I København er der masser af fantastiske steder at besøge i løbet af dagen. Måske man vil shoppe amok på strøget eller forkæle selskabet med gourmetbrunch på en af byens cafeer? Kanalrundfart er en anden dejlig mulighed, hvis vejret er godt. Havneområdet er også perfekt til at leje sin egen båd med kaptajn. Man kan faktisk endda leje sejlende boblebade, hvor der kan spilles høj musik og skåles midt på vandet. Vil man have en lidt alternativ polterabend, kan man tage til Christiania og spise noget lækkert smørrebrød eller besøge Pusher Street.

Nyhavn i København

Alle ved dog, at der hvor en polterabend virkelig kommer til sin ret, er om aftenen. De fleste vil gerne have noget alkohol indenbords, og det er der heldigvis rig mulighed for i hovedstaden. For især mændene vil der måske være stemning for at undersøge stripklub København. Vil man have høj stemning og en oplevelse, som ligger langt uden for hverdagens trummerum, så kan man besøge en stripbar København. En af de prominente stripklubber i København hedder BADA BING, og den vandt faktisk prisen for bedste internationale stripklub i 2019.

Snusket bar eller danseklub

Er man mindre til sexet strip og mere til cigaretter og øl, så er der mange værtshuse at starte ud på. Særlig på Nørrebro og i Nordvest kan man finde billige og lokale stamsteder, hvor der er billard og tilrøgede lokaler med øllugt. Det har noget autentisk over sig, og så er det en budgetvenlig måde at starte aftenen på. På Christiania kan man også slå sig ned udenfor ved Nemoland med en Christiania-øl og få sig noget lækkert fra en af deres madboder. Vil man starte stille, og er man glad for hygge, så er Bastard-spillecafeen meget velbesøgt.

Christania i København

Ønsker man i stedet en masse fart over feltet og vil danse amok, så er Bremen helt klart et god bud. Kommer man tidligt, kan man undgå køen, og her er et stort dansegulv med et varieret publikum. Dj’en varierer i musikken fra aften til aften. På Gothersgade findes et hav af barer og klubber, som har stærke tilbud på for eksempel spande med alkohol i løbet af aftenen.

København kan altså nemt danne ramme for den perfekte polterabend.