Forestil dig at det er mandag morgen den 28. november og du har IKKE bestilt en rejse til den dejlige ferieø Tenerife.

Vækkeuret skriger på dig – BIIIP BIIIP BIIIP! Fordømt! Du er forvirret, uoplagt og har sovet dårligt – igen. Du ved hvorfor. Alt for meget arbejde, kaffe og sukker – og alt for lidt motion.

Langsomt slæber du din uvillige og triste krop ud af sengen. Du håber, at et langt og varmt bad kan redde dig. På badeværelset får du desværre øje på dit eget spejlbillede. Selvom du i løbet af sommeren var heldig at fange enkelte solstråler, er din hud for længst tilbage i sin sørgeligt blege og livløse tilstand. Efteråret har ikke været god ved dig – og du ved det.

Deprimeret, træt og modløs træder du ud på de kolde klinker i brusekabinen. De første stråler rammer dig som en spand is og du går nærmest i chok. Efter nogle minutters febrilske justeringer på termostaten, når vandet endelig en tålelig temperatur. Djævelsk langsomme vandrør.

“Det skal nok gå”, tænker du, men inderst inde ved du godt, hvem du forsøger at narre. Du er tæt på at finde en form for balance, da det slår dig. Rapporten! Pludselig koldsveder du som besat under bruseren. Rapporten med kvartalets vigtigste nøgletal, som skal præsenteres for sjæfen på morgenmødet, er jo slet ikke færdig. Kvalm og med prikker for øjnene får du slukket for bruseren og tørret dit udpinte vinterkorpus.

En serie af dårlige undskyldninger kører igennem din hjerne. Min computer er blevet stjålet. Jeg har fået rabies. Dur ikke. Du må klare det – improvisere dig igennem mødet. Hvis bare jeg er præsentabel og veloplagt. Så skal det nok gå.

Du har fundet nyt mod. “Præsentabel og veloplagt”, siger du højt til dig selv og åbner klædeskabet. Det er rungende tomt. Det var store vaskedag i går og alt hænger stadig til tørre. “Hvorfor mig?”, tænker du, mens den sidste gnist af liv siver ud af din krop. Du overvejer, hvordan du hurtigst muligt kan gøre en ende på det hele. Det satans liv.

Okay – så vidt kommer det måske ikke. Men det slår dig sikkert, at du i stedet skulle have booket den fantastiske rejse, du så lige her på rejsespion.dk. En uge på dejlige Tenerife til kun kr. 1.780 – inkl. fly tur/retur. Tjek det ud herunder og undgå en kedelig situation sidst i november.

Hotel
trivago.dk har jeg fundet det hyggelige 3-stjernede hotel Volcano Beach til kun kr. 1.094 (per næse ved to personer) for en hel uge.

Volcano Beach - Tenerife i Spanien

> BOOK HOTEL

Fly
Flybilletterne (Ryanair) til Tenerife klares til kun 686 tur/retur fra København i perioden 28. november – 5. december. Både ud og hjem er direkte flyvninger og billetterne er fundet på momondo.dk.

Billige flybilletter til Tenerife i Spanien

Bemærk at du selv skal arrangere transfer mellem Sur Reina Sofia lufthavnen på Tenerife og hotellet. Det er dog en tur på kun 13 kilometer.

> BOOK FLYBILLETTER

 

Så dejlig er Tenerife
Tenerife i Spanien

Adeje - Tenerife i Spanien

 

La Laguna - Tenerife i Spanien

Los Cristianos - Tenerife i Spanien

Playa de las Teresitas - Tenerife i Spanien

Puerto de la Cruz - Tenerife i Spanien

Puerto Santiago - Tenerife i Spanien

Santa Cruz de Tenerife - Tenerife i Spanien

Taganana kysten - Tenerife i Spanien

Teresitas - Tenerife i Spanien