Denne tur går til Lloret de Mar på Costa Brava i højsæsonen 2019. Du får 2 uger på 4-stjernet all-inclusive hotel og fly tur/retur fra København til Barcelona for kr. 7.831. Prisen er baseret på 3 rejsende.

Rejseperioden er fra den 14. juli til den 28. juli 2019.

Tossa de Mar - Costa Brava i Spanien

 

Joan fra Herning har fået hjælp af RejseSpion til at finde dette rejseforslag. Hun og hendes medrejsende (i alt 2 voksne og 1 barn) har et stort ønske om at komme på sommerferie i Sydeuropa. Her vil de nyde solen i højsæsonen i ungernes sommerferie – uge 29 og 30.

Joan har ønsket et prisforslag på flybilletter og minimum 3-stjernet hotel tæt på stranden, stor swimmingpool samt all-inclusive. Se vores forslag til Joan herunder.

> Lad os også finde din næste rejse

 

Flybilletter til Barcelona

Mit forslag til Joan er fra søndag den 14. juli til søndag den 28. juli 2019 med Norwegian. Jeg har på momondo.dk fundet disse billige flybilletter til Barcelona til kun kr. 2.081 i højsæsonen af børnenes sommerferie.

Flybilletter fra København til Barcelona
Screenshot fra momondo.dk

Du flyver fra Københavns Lufthavn kl. 20:35 og lander lidt sent i Barcelona lufthavn. Herefter har du 14 dage, som kan nydes i fulde drag inden turen går hjem kl. 08:00 om morgen søndag den 28. juli.

Når du flyver med Norwegian, rejser du som udgangspunkt på LowFare, hvor du har én gratis håndbagage på 10 kg inkluderet. Hertil kan der tilkøbes indchecket bagage på 20 kg, måltid ombord, sædereservation og mere til.

Hvis dun regner med at tilkøbe alle disse ting, så vil jeg klart anbefale, at du opgraderer til LowFare+, da du derved har inkluderet én gratis håndbage på 10 kg, én gratis indchecket bagage på 20 kg samt gratis sædereservation.

LowFare+ koster kr. 180 mere per vej og du sparer derved kr. 70 sammenlignet med køb af det inkluderede i LowFare+ separat.

> BOOK FLYBILLETTERNE PÅ MOMONDO.DK

Hotel i Lloret de Mar (Costa Brava)

Jeg har fundet dette all-inclusive 4-stjernede hotel Lloret de Mar på Costa Brava fra søndag den 14. juli til søndag den 28. juli på momondo.dk. Du kan bo hotel i 14 nætter for kr. 5.750 (per næse ved 3 personer).

H-Top Royal Beach
Screenshot fra momondo.dk

På dette 4-stjernede hotel, H·TOP Royal Beach, har du mulighed for at gøre brug af deres udendørs pool, børnepool samt spabad på deres tagterrasse. Hotellet tilbyder sine gæster en restaurant på stedet. Du kan slappe af med en drink på en af dette hotels barer, som omfatter en bar ved poolen og en bar/lounge. Du har yderligere mulighed for at leje cykler på hotellet.

Hotellet er kun 200 meter fra nærmeste strand og blot 10 minutters gang fra centrum af Lloret de Mar.

Værelset har blandt andet eget badeværelse, aircondition, tv samt egen balkon.

Når du kommer ind på momondo.dk og går videre til hotels.com, hvor du kan vælge antal personer på værelset samt datoerne på dit ophold. Herefter skal du scrolle lidt ned for at finde tilbuddet med all-inclusive.

> LÆS MERE OG BOOK HOTELLET PÅ MOMONDO.DK

Transport til/fra lufthavnen

Du har mulighed for at leje din egen bil, når du er på ferie i Costa Brava. Du kan leje en Opel Corca eller lignende fra kun kr. 355 (per næse ved tre personer) for hele opholdet.

Lejebil på Costa Brava
Screenshot fra momondo.dk

Jeg vil som altid anbefale, at du læser lejebetingelserne igennem inden du lejer bilen.

En anden mulighed er at gøre brug af hotellets lufthavnstransport service. Her skal du blot kontakte hotellet.

> LEJ BILEN VIA MOMONDO.DK

God tur Joan 🙂

Stemningsbilleder fra Costa Brava

 

Brug for penge til rejsen?

RejseSpion har lavet en oversigt over, hvor du kan optage mindre lån til drømmerejsen. Det er nemt og hurtigt.

> Lån penge til ferien