RejseSpion har fået lov til at udgive et kapitel af e-bogen “De 7 bedste oplevelser i London“. Bogen er skrevet af Kristoffer Føns, som blandt andet driver rejsebloggen rejsekris.dk og traveleast.dk og desuden har skrevet om rejser til London siden 2013.

Få en forsmag herunder, hvor Kristoffer giver en kort intro til Tower of London – eller hent hele e-bogen ganske gratis.

Tower of London

 

Tower of London har fungeret som fængsel, palads for kongehuset, våbenlager, zoologisk have og er nu hjemsted for de britiske kronjuveler. Det er ikke uden grund, at Tower of London både er på UNESCOs Verdensarvsliste og en af de mest populære seværdigheder i London.

Tower of London
Tower of London

Tower of London er beliggende helt ned til Themsen få hundrede meter fra den ikoniske Tower Bridge. Den gamle borg er ganske enkelt et ‘must see’ på en tur til London og en seværdighed både for børn, unge og voksne.

Tower Bridge i London
Tower Bridge

Man kan nøjes med at nyde Tower udefra, hvor man kan gå hele vejen rundt om, men vil man indenfor og se bl.a. juvelerne og diverse udstillinger, koster det penge.

 

Tower of London er dog uden tvivl et besøg værd, også hvis det blot er for at se borgen, der blev opført i 1066, udefra. Få hundrede meter derfra ligger altså Tower Bridge, kendt fra alskens postkort og film.

Tower of London

Billetter kan bruges i et år fra købsdatoen. Ved køb modtages en e-mail, der skal printes ud og medbringes til billetkontoret ved Tower. Det er bedst at købe hjemmefra, da der er forskellige køer til billetkontoret – køen for folk med billetter købt på forhånd er kortest.

Hvor?

East London
Tower of London
EC3N 4AB

Stationer i gå-afstand: Tower Hill, Fenchurch Street (overground)

Priser & billetter

Voksne (+16): 22 GBP
Børn (5-15): 10 GBP
Pensionister (+60) & studerende: 17 GBP
Familiebillet med rabat er også tilgængelig.
Køb billetter her