rejsetag

Når det kommer til at tage på ferie er der mange muligheder. Bilferier, badeferie, kulturferie, singlerejser og så er det mange, mange flere. Man kan tage afsted alene og man kan tage afsted sammen med venner og familier. En af de rejser, som ikke behøver være lange eller specielt dyre er fodboldrejser. Fodboldrejser kan være en-dagsture eller bare en weekend til et land af ønske. Fodboldrejser er gode sammen med en kammerat eller to, hvor man kan tage ned og se nogle af ens yndlingshold og opleve nogle af verden bedste fodboldrejser. I denne artikel kan man læse om tre lande, som er gode at tage til når det kommer til fodbold.

Fodboldferie

 

Tyskland

Tyskland er landet for Bundesligaen. Bundesligaen er en af verdens bedste ligaer og har nogle undervurderede og skræmmende gode hold. Bundesligaens bedste hold er Bayern Munchen, som er alt dominerende i bundesligaen. Derudover er der mange danske spillere som spiller i den tyske lige. Her er der tale om blandt andet den tidligere Silkeborg og FC København spiller, Robert Skov og den unge landsholdspiller Youssuf Poulsen. Robert Skov spiller for Hoffenheim og Poulsen for Leipzig. Leipzig spiller med i toppen af Bundesligaen sammen med hold som Bayern og Dortmund.

FC Bayern München

England

Det måske bedste fodboldland i verden. England har Premier League den mest prestigefyldte liga i verden, og bliver anset som værende ligaen med det højeste niveau generelt. Det er svært at komme uden om at byen man skal tage til, hvis man gerne vil se fodbold, så er det London. Der er rigtig mange London klubber som spiller i den bedste engelske række, og det gør at man kan være heldig at få billetter til flere kampe på en forlænget weekend og opleve meget mere fodbold på en enkelt tur. Tottenham, Newcastle, Arsenal, Chelsea og West Ham er bare nogle af de klubber som har tilhold i London. Derudover kan man tage turen til Liverpool eller Manchester United for at se nogle af de største klubber i Premier League.

Premier League

Spanien

Det er svært at komme udenom Spanien også. La Liga indeholder de to historiske klubber Real MAdrid og FC barcelona, som tilsammen udgør nogle magiske klubber med nogle af de største spillere i verden – Eden Hazard og Lionel Messi. En smut til catalonien og se Barcelona, og derefter til Real Madrid og fang de to madrid hold, Atletico Madrid og Real Madrid.

Camp Nou i Barcelona