rejsetag

Det fleste mennesker kender det med at have en rejselyst i maven. Det kan enten være man sigter efter at opleve hele verden eller man hellere vil starte i det små. Men uanset hvor du skal hen, er der næsten altid noget tid der skal brændes af i lufthavnen eller bilen. Og når du alligevel sidder der, hvorfor så ikke lave nogle formel 1 odds, så du har noget spændende at få tiden til at gå med. Hvis du vil læse mere om tre smukke steder i verden du bare må opleve, læs med her.

Smukke destinationer i verden

 

Machu Picchu i Peru

Et af de steder der ligger på top tre i de fleste rejseguides er Machu Picchu i Peru. Det er en af de smukkeste steder i verden, og så er det inkaernes hemmelige tempelby, der står smukt imellem bjergene. Machu Picchu ligger højt oppe i Andesbjergene og man kan nemt og hurtigt komme til stedet med tog eller bus fra byen Cusco, som bestemt også er et besøg værd. Hvis du gerne vil have den fulde oplevelse af inkaerne, skal du tage på Inca Trail vandretur, hvor du får love til at opleve inakernes veje over Andesbjergene.Turen tager normalt mellem fire til fem dage og er alle pengene værd.

Machu Picchu i Peru

Den Kinesiske Mur i Kina

Et andet sted, som står højt på listen over steder man skal opleve i verden, er Den Kinesiske mur. Hvis du skal til Kina og er i nærheden af Den Kinesiske Mur, kommer du ikke udenom at skulle besøge den. Det er et kæmpe bygningsværk, der ligger i smukke omgivelser og så strækker den sig over hvad der svarer til afstanden mellem København og Athen. Det er næsten ikke til at forstå dette imponerende bygningsværk, før man har besøgt det. Og ikke nok med det, så er det et af de syv vidundere i verden, hvilket er grund nok i sig selv til at besøge det.

Den kinesiske mur

Venedig i Italien

Hvis du ikke ønsker at rejse om på den anden side af jorden, gemmer Europa også på en række perler, som klart er værd at opleve. Du kan eksempelvis rejse til Venedig i Italien, hvor du får den italienske stemning blandet med kanaler og smukke huse ved vandet. Det er en helt unik by, hvor du skal sejle rundt i de smukke gondoler. Venedig er klart et besøg værd, hvis du gerne vil blive i Europa.

Venedig i Italien