rejsetag

Det er de færreste, der har en hverdag, der er særlig luksuriøs. Der går ret hurtig havregrød og rudbrødsmadder over en travl hverdag. Hvis du kan nikke genkendende til dette, så kan du nok også genkende, at man godt nogle gange kan komme til at savne lidt luksus i ens hverdag. Heldigvis så er der mulighed for at få lidt luksus ind i hverdagen ved at tage på en lidt mere luksuriøs weekendtur. Så hvis du også savner lidt luksus, så læs med her. Vi har nemlig samlet tre gode tips til at få en luksuriøs weekend.

Dæmpet belysning i restaurant med opdækkede borde.

Slotsophold

Der er rigtig mange slotte i Danmark, der tilbyder slotsophold på Slotsophold.dk. Og det bliver næsten ikke mere luksuriøst end at tage på slotsophold. Så hvis du har brug for lidt luksus i din hverdag, hvorfor ikke drøm dig et par århundrede tilbage og tag på Slotsophold Jylland. Du vil uden tvivl føle dig som en adelig, når du bor på et af de gamle slotsværelse, går en tur i den smukke have, og spiser i en af de smukke spisestuer. Et slotsophold er perfekt til dig, som er interesseret i historie og kultur, da du uden tvivl ville kunne finde masser af historier på en af de gamle danske slotte.

Spa ophold

Hvis du virkelig har brug for en afslappende weekend, så er der ikke noget mere afslappende end at tage på et spa ophold. Der findes flere steder i Danmark, der tilbyder uovertrufne spaophold. Her har du blandt andet mulighed for at få afslappende massage eller bare ligge og slappe af i et spabad. Derudover så tilbyder de fleste spa ophold på rigtig lækkert mad, så hvis du gerne vil nyde en masse lækkert mad, så er det den perfekte weekendtur til dig.

Kvinde i spa. Hvilken hovedet på sammenrullet håndklæde.

Glamping

Glamping er perfekt til dig, som ikke har brug for så meget luksus og hellere vil være tæt på naturen, men som samtidig ikke er vilde med den primitive livsstil på traditionelle campingture. På glamping får du nemlig både luksus, samtidig med at du er tæt på naturen og har masser af muligheder for at nyde naturen.Derudover så tilbyder de fleste glamping steder også på massere af lækkert mad, så du har også rig mulighed for at nyde god mad i naturskønne omgivelser.

Glampingtelt i skumringen (indisk tema).

Der er ikke så mange glamping steder i Danmark endnu, men i takt med at det bliver mere og mere populært kommer der også flere og flere steder.