Den mægtige land lige syd for grænsen forbinder man sjældent med noget tropisk eller for den sags skyld eksotisk. Det enorme ferieparadis Tropical Islands i Tyskland – nær Berlin – gør dog den fordom til skamme.

Med rejsearrangøren TravelBird kan du lige nu få 1-2 nætter på 4-stjernet hotel og dagsbillet til Tropical Islands fra kun kr. 559.

Turen kan bookes i perioden september – december 2017.

Tropical Islands i Tyskland

Ferieparadiset Tropical Islands i Tyskland

Tropical Islands er et 26 grader varmt indendørs ferieparadis. Det er næsten som at være på Mallorca. Du kan svømme i det tropiske hav, lege i sandet på stranden, nyde en drink i baren eller suse ned af den store vandrutsjebane.

Alle herlighederne er dækket af en kæmpe kuppel, hvorunder du også kan spille minigolf eller tage en tur i luftballon. Du har hele 10.000 kvadratmeter at bolte dig på. Faktisk er Paradiset så stort, at det også har sin egen regnskov med hele 50.000 planter.

Læs meget mere om Tropical Island i Tyskland på tropical-islands.de.

 

Turen til Tropical Islands inkluderer

  • Én eller to nætter i dobbeltværelse på det 4-stjernede Spreewald Parkhotel Van der Valk
  • Morgenmad
  • Gratis parkering
  • Adgang til sauna
  • Dagsbillet til Tropical Islands – og adgang til Tropino Børneklub

> LÆS MERE PÅ TRAVELBIRD.DK OG BOOK TUREN

Spreewald Parkhotel Van der Valk

Du bor på det 4-stjernede Spreewald Parkhotel Van der Valk, der ligger 14 kilometer fra Tropical Islands – og cirka 60 kilometer syd for Berlin (så hvorfor ikke kombinere turen med lidt storbyferie).

Hotellet ligger i smukke omgivelser nær reservatet Spreewald, der er optaget på UNESCO’s verdensarvsliste. Efter en lang dag i Tropical Islands kan du på hotellet nyde godt af faciliteter som fitnessområde, sauna og egen restaurant.

TripAdvisor har hotellet fået en fin rating på 3,5 af 5 fra tidligere gæster.

> LÆS MERE PÅ TRAVELBIRD.DK OG BOOK TUREN