rejsetag

Måske er du en af de uheldige danskere som måtte ende påskeferien på ubehagelig vis. Hvert år kommer mange danskere hjem fra ferie og bliver mødt af et hjem, som ikke har stået tomt hen. Det er spor fra gæster, som ikke burde have været der, og der mangler sikkert også mange eller få ting, som du holdte meget af.

Indbrud i boligen

 

Du kan faktisk gøre en lang række af forebyggende ting og indsatser for at skræmme tyven væk. Du kan gøre rigtig mange ting for at sikre dig så meget som muligt mod at komme hjem fra ferie til en ubehagelig overraskelse.

Tag på ferie med ro i maven

Hvis du gør dit forarbejde godt og sørger for at sikre dit hjem, så godt du kan mod ubudne gæster, kan du tage på ferie med ro i maven og forhåbentlig komme hjem til det hjem, du forlod.

Du kan starte med at alliere dig med en låsesmed, som er ekspert i indbrudssikring. Du kan kontakte Bagger Låse & Alarm, som er en låsesmed, der særligt i 2019 sætter fokus på indbrudssikring af de danske hjem. Du kan kontakte dem og få en snak om indbrudssikring af dit hjem her: https://bagger-laase.dk/kontakt/koebenhavn.

Ødelagt lås i dør

Bagger Låse & Alarm sætter med deres landsdækkende kampagne ‘Stop Tyven fokus på, hvordan danskerne kan lave indbrudssikring af deres hjem og giver 17 gode råd til netop dette. Denne kampagne, som Bagger Låse & Alarm har udformet i 2019, kan forhåbentlig bidrage til, at Danmark ikke igen i år skal indtage en førsteplads i EU for flest indbrud pr. Indbygger.

Deres 17 gode råd til indbrudssikring er helt simple små tips og tricks, som ikke kræver det helt store. Det kræver såmænd ikke andet end det, du alligevel har derhjemme. Til det behøver du ikke en låsesmed, men en låsesmed kan hjælpe dig med at sikre dit hjem på mere teknisk vis.

Overfyldt postkasse

Råd nr. 1 lyder på, at du skal lade Post Danmark opbevare din post for dig, mens du er på ferie. En overfyldt postkasse, som ikke bliver tømt i en uges tid, er et klart signal for en tyv om, at der ikke er nogen hjemme. Husk de 17 gode råd inden du tager ud og rejser, så har du i hvert fald sikret dig så godt, du kan mod ubudne gæster.

Hvornår skal du være særligt opmærksom?

Der begås flest indbrud i ferieperioder og i og omkring højtider. Det er disse tider på året, hvor flest danskere ikke er hjemme eller er samlet med familie og venner andre steder end i hjemmet. Det er derfor i disse perioder, du skal være mest opmærksom og lade dig inspirere af låsesmedens 17 gode råd til indbrudssikring af dit hjem.

Indbrud gennem vindue

Hvis du er væk fra dit hjem i en weekend eller i en længere ferie, bør du altid gøre så meget, som du kan for at holde tyven væk. Hvad mange måske ikke tænker over er, at en del indbrud også begås i dagtimerne mellem klokken 8 og 16, hvor mange er på arbejde. Derudover er aftener og natten særligt i weekenderne oplagte tidspunkter for tyve at slå til.