rejsetag

Engang havde man ikke så mange alternativer for underholdning, når man skulle rejse mellem forskellige byer i Europa eller bare i Danmark. Men i dag lever vi i en digital tidsalder, og derfor vælter det frem med sjove tilbud, som man kan tilgå via mobil, tablet eller computer. Skal man ikke arbejde på turen, så giver det god mening at downloade et par ting, som man kan fornøje sig med undervejs. Det kunne være podcasts, onlinespil eller lydbøger.

Rejse fra A til B

 

Onlinespil for enhver smag

Uanset om man er til klassiske kasinospil eller vil vædde på udfald af sportskampe, så er der rig mulighed online. Man kan downloade flere forskellige typer af apps eller besøge sider, hvor man kan satse penge i trygge rammer. Er man glad for spillemaskiner, er det da oplagt at få spillet under turen. Måske man venter længe i transit i lufthavnen eller skal på en lang bustur, før man når sin destination. Ventetiden kan ligeså godt udnyttes med et lille adrenalinkick, som man ofte får af at spille på maskiner eller resultater.

Arkade spillemaskine

Der findes også arkadespil, hvor man ikke satser penge, men blot prøver at gennemføre de forskellige baner. De er sindssygt sjove og udfordrende, og man kan hurtigt få timevis til at gå med at spille. Igen en oplagt mulighed når man rejser. På den måde opdager man slet ikke al ventetiden, fordi man er travlt optaget med at prøve at vinde.

Podcasts og lydbøger er ideelle til den rejsende

Mens det altid er anbefalelsesværdigt at have en god bog under armen, så kan lydbøger noget andet. Du kan downloade hele bøger, læne dig tilbage i flysædet og lytte til den spændende fortælling. Det får tankerne til at vandre på en sund måde. Ligesom ferie har en afstressende effekt, så har lydbøger det også. Det er en fremragende måde at komme væk fra de stressende elementer i hverdagen på. Du kan finde et væld af lydbøger fra forskellige forfattere – hvoraf nogle af dem selv læser op.

Podcast på rejsen

Podcasts er en anden ting, som hitter helt vildt for tiden blandt danskerne. Man kan få podcasts om madlavning, om at strikke, om parforhold og kriser og om, hvordan man strukturerer sin hverdag. Hvad end du er til det mere seriøse indhold som nyheder eller viden, eller måske underholdning i form af kriminalhistorier eller sladder, så kan du finde det som podcast. Du kan downloade forskellige afsnit, inden du tager afsted på tur, så du er sikret underholdning i mange timer. Podcast og lydbøger kan man lytte til, mens man vandrer eller går rundt i storbyer. De kan kombineres med alt, og derfor elsker rejsesjæle dem.