Sunny Beach er en by på Sortehavskysten i Bulgarien, Sunny Beach er det største turistrejsemål i Bulgarien. Sunny Beach har i mange år været en af de mest populære rejsedestinationer, når det kommer til ungdomsrejser. På denne side kan du læse meget mere omkring hvad du kan foretage dig på ungdomsferien til Sunny Beach i Bulgarien.

Bulgarien

Kæmpe strandpromenade fyldt med hoteller, diskoteker og strandbarer

Sunny Beach er en by i Bulgarien, som ligger i en lagune på Sortehavskysten. I denne lagune, ligger Sunny Beach som en 6 kilometer lang sandstrand. Langs den 6 kilometer lange sandstrand finder man en lige så lang strandpromenade, som er fyldt med hoteller, barer, diskoteker, restauranter og små gade butikker.

Strandpromenaden i Sunny Beach forvandler sig hver sommer til et festmekka, som bliver besøgt af tusindvis af unge danskere, svenskere, nordmænd, englændere og andre festglade europæere. I Sunny Beach kan du få cocktails og drinks i alle regnbuens farver til nogle meget overskuelige priser.

Golden Sands i Bulgarien

Udover at nyde solen ved poolen eller på stranden, så kan du også prøve nogle af disse ting på din ferie i Bulgarien:

Prøv nogle af de sjove aktiviteter ved stranden

Når du kommer ned på Sunny Beachs solrige sandstrand, så vil du blive mødt af glade sælgere, som gerne vil give dig en sjov oplevelse på vandet. Her kan du både prøve at sejle på jetski, blive hevet i en badering eller på andre badedyr efter en båd eller få den bedste udsigt i Bulgarien, ved at blive spændt fast til en faldskærm, som bliver trukket af en speedbåd.

Tag på pubcrawl

Endnu en sjov aktivitet, som du bare skal prøve på din ferie i Sunny Beach, er en af de famøse pubcrawls. På en pubcrawl vil du, sammen med en kæmpe gruppe af andre festglade mennesker og friske guider, komme på en guidet tur, på de mest populære barer og diskoteker i Sunny Beach.

På en typisk pubcrawl i Sunny Beach vil du besøge omkring 5 forskellige barer og diskoteker, og vil ved hvert sted blive modtaget med en drink eller noget andet fra stedets bar.

Strand i Sunny Beach i Bulgarien

Undervejs på din pubcrawl vil de vilde guider sørge for, at der bliver råbt kampråb og andre sjove ting mens I samlet i flok traver igennem de festlige gader, fra sted til sted. Dette er virkelig en sjov måde at starte ferien på, da du her også vil få et godt indblik i hvilke steder, som er de bedste, samtidig med at du møder en masse nye mennesker.

Du kan i Sunny Beach både finde pubcrawls som kun er for danskere, og pubcrawls som er for mange forskellige nationaliteter.

Husk disse ting for din egen sikkerhed

Når du besøger et land som Bulgarien, så er der et par tommelfingerregler som du skal huske at følge, for din egen sikkerhed.

Du skal f.eks. aldrig gå på stranden om aftenen, da der her både er lommetyve, samt andre skumle typer som kun venter på at fulde unge mennesker, forvilder sig ned på stranden, så de kan ”rulle” dem og stjæle deres ting.

Udover dette, så er et godt råd også at du aldrig skal gå alene i Sunny Beach, gå altid som minimum 2 personer samlet.

Lyder alt dette som noget du godt kunne tænke dig at prøve til sommer – men har du ikke lige fået nået at spare det hele op endnu? Så frygt ej. Hos Ikano bank, kan du nemlig låne penge til din ferie.

Du har ved at læse ovenstående, forhåbentligt fået skabt dig et lille indblik i, hvad den bulgarske fest by Sunny Beach har at tilbyde.