På Valentinsdag fejrer vi kærligheden og romantikken. Gå rundt hånd i hånd med den mest specielle person i dit liv i Tysklands smukke hovedstad. Oplev hyggelige Berlin på Valentinsdag med en du holder af.

Book selv fly og hotel og du får to nætter på 4-stjernet hotel og fly tur/retur for kun kr. 745.

Rejseperioden er fra den 13. februar – 15. februar 2019.

Billige flybilletter til Berlin

Afgang fra Billund
I dag har jeg fundet disse billige flybilletter til Berlin, Schönefeld Lufthavn, henover Valentinsdag fra 13. til 15. februar 2019. Kan bookes via flysøgemaskinen skyscanner.dk.

Screenshot fra skyscanner.dk

Du tager tidligt afsted fra Billund lufthavn onsdag den 13. februar og derved har du det meste af onsdagen til at opleve storbyen. Dagen efter på Valentinsdag, torsdag den 14. februar, kan du ligeledes opleve hyggelige Berlin – samt nyde Valentinsdag.

Du vil dagen efter, fredag den 15. februar, tage tilbage til Billund lufthavn efter en veloverstået Valentinsdag. Disse billige tur/retur flybilletter koster kun kr. 448.

Du flyver med Ryanair og derved må du medbringe én mindre håndtaske. Ønsker du 10 kg håndbagage med, skal du booke billetten med prioritet hos Ryanair. 10 kg håndbagage koster mellem kr. 45-75 ekstra per vej, når du booker igennem Ryanair.

> BOOK FLYBILLETTERNE PÅ SKYSCANNER.DK

Afgang fra København
Foretrækker du afgang fra Københavns lufthavn, så skal du bestemt ikke snydes.

Screenshot fra skyscanner.dk

Jeg har fundet denne billige flybillet ligeledes til Berlin, Schönefeld Lufthavn, til kun kr. 261 og med samme datoer fra 13. februar til 15. februar. Her flyver du også tidligt den 13. februar og har derved næsten en hel dag allerede på første dag.

Når du flyver med easyJet er en håndbagage inkluderet (maks 56 x 45 x 25 cm).

> BOOK FLYBILLETTERNE PÅ SKYSCANNER.DK

Ønsker du et sent rejsetidspunkt og derved længere tid i Berlin den 15. februar, kan du købe denne flybillet til kun kr. 261.

Screenshot fra skyscanner.dk

> BOOK FLYBILLETTERNE PÅ SKYSCANNER.DK

Hotel i Berlin

Jeg har fundet det 4-stjernede Hotel California i Berlin til kun kr. 484 (ved to personer) for to nætter.

Screenshot fra trivago.dk

Til denne formidable pris får du et spa- og wellnesscenter med bl.a. massage muligheder til at nyde og blive forkælet på Valentinsdag (mod gebyr). Hotellet tilbyder gratis wi-fi, træningslokaler, restaurant, bar, roomservice, elevator og terrasse. Derudover er det muligt at tilkøbe morgenmad.

Hotellet ligger tæt på metrostation, som derved gør det muligt at komme nemt rundt i Berlin.

Værelset har byudsigt med enten to enkeltsenge eller én stor dobbeltseng, eget badeværelse, gratis wi-fi, TV, værdiskab og hårtørrer.

> BOOK HOTELLET PÅ TRIVAGO.DK

Såfremt ovenstående hotel er fuld booket, eller du ønsker et andet hotel, så er dette hotel en anden mulighed. Dette hotel har bl.a. egen indendørs pool og spa/sauna område til kr. 482 (ved to personer) for to overnatninger.

Screenshot fra hotels.com

> BOOK HOTELLET PÅ HOTELS.COM

Seværdigheder i Berlin

I Berlin vil jeg anbefale, at du tager til Brandenbrug Tor, som om noget er symbolet for Berlin og mirakuløst overlevede Brandenburg Tor krigen.

Du kan næsten ikke besøge Berlin uden at have set ”muren”. Eller det er måske så meget sagt. For selvom muren var symbolet på Europas deling og dens fald symbolet på diktaturets endeligt, så er der ikke meget tilbage af muren. Dog kan man stadig se de stumper der er tilbage samt besøge museet ved Checkpoint Charlie, som var den mest kendte af grænseovergangene mellem Øst- og Vestberlin.

Transport til/fra Berlins lufthavn, Schönefeld Lufthavn

Tag med metro, S9, fra lufthavnen og stå af på stationen, Ostkreuz. Derefter tag fra Ostkreuz med metro, S7 eller U9 og stå af på Zoologischer Garden station – herfra har du 800 meter til hotellet.

Stemningsbilleder fra Berlin