Pressemeddelelse – 23. januar 2019

Hedder du Valentin eller Valentina, har du måske altid været træt af det omkring Valentinsdag? Det laver det islandske lavprisselskab WOW air om på nu. De tilbyder nemlig at danske passagerer med navnene ”Valentin” eller ”Valentina” kan tage en medrejsende med på en flyrejse til New York og retur omkring dette års Valentinsdag og få refunderet billetten. En oplagt romantisk gaveide, hvis du er den heldige indehaver af navnet.

Frihedsgudinden i New York med Manhattan skyline i baggrunden.

 

I New York kan Valentin eller Valentina sammen med deres partner få mulighed at opleve Valentinsdag i byen over alle byer. Her er der nemlig skruet op for alle tænkelige romantiske tiltag, når amerikanerne går all in på at fejre kærligheden. Gå en romantisk tur i Central Park, oplev frierier på Times Square eller nyd en romantisk middag for to på en af byens mange restauranter. Således bliver det nu en fordel at hedde det samme som dagen, der år efter år står i kærlighedens tegn.

Tilbuddet gælder bookinger, som foretages mellem 24. januar og 9. februar 2019 med afrejse mellem 10. og 19. februar 2019.

 

For at indløse tilbuddet skal man hedde Valentin eller Valentina, og man skal medbringe en medpassager. Man skal selv foretage bookingen, og WOW air refunderer én af flybilletterne. Se den fulde liste over betingelser på:

https://wowair.dk/tilbud/valentin/

Og hedder man ikke Valentin eller Valentina, er der som sædvanlig mulighed for at købe ultrabillige billetter til både Island, USA og Canada. WOW air flyver ugentligt fra København til Island og herfra videre til seks destinationer i Nordamerika: Boston, New York, Montreal, Washington, Toronto, Detroit.

Besøg wowair.dk for mere information eller for at booke flyrejser.