rejsetag

Tidligere var Thailand det mest populære rejseland for danskere i Asien. Men Vietnam er begyndt at tage over, og blive stadig mere populært. Det er populært at tage en rundrejse Vietnam, og dette med god grund for Vietnam har det hele.

Både strand og oplevelser

Man siger tit, at man ikke kan få det hele. Men det passer ikke, når vi taler om rundrejse i Vietnam. For Vietnam har det hele. Her kan du både få de helt store kulturelle oplevelse, besøge historiske steder, opleve fantastisk natur men også kombinere dette med afslapning på de lækreste strande. Altså alt du skal bruge til en rundrejse eller til en ferie finder du i Vietnam.

Om Vietnam

Vietnam finder du i Sydøstasien ud mod det Sydkinesiske Hav. Der bor tæt på 100 millioner mennesker i landet, der dermed er det 14. mest folkerige land i verden. Mange kender primært landet for Vietnam-krigen fra 1959 til 1975, hvor også USA involverede sig. En krig der siden er lavet rigtig mange film om. Men de seneste år er der sket en stor økonomisk vækst i landet, der har en stadig voksende turisme.

Oplevelser venter i Vietnams byer

En af de ting man bare skal opleve på en rundrejse i Vietnam er landets imponerende byer. Her finder du et fascinerede liv, som kun kan opleves få andre steder. Hovedstaden Hanoi er et ekstremt travlt sted med mere end tre millioner scoopere i gadebilledet. Folkelivet er noget, der bare skal føles og mærkes på egen krop. Og så er det interessant at fortiden som fransk koloni har sat stort præg på stemningen i byen. Ho Chi Minh er stedet med mange historiske steder fra Vietnam-krigen. Men det er også stedet at gå på café, og bare følge med i livet. Vil du gerne opleve en lidt mere hyggelig by er det Hai An, du skal besøge. Også her der der god mulighed for at blive klogere på Vietnams historie, men også bare gå rundt i byen og mærke den gode stemning.

De store naturoplevelser

Mange steder i Vietnam venter store naturoplevelser. I den nordlige del af landet kan du opleve de smukke, bølgende rismarker. Et fantastik smukt syn. I Halong bugten skal du besøge de smukke kalkstensklipper. Det kan du blandt andet gøre på egen hånd i kajak. Det må du ikke snyde dig selv for. Men naturligvis er der mange andre muligheder for naturoplevelser i smukke Vietnam.

Strandene

Vietnams smukke strande finder du blandt andet ved Mui Ne eller på Phu Quac. Det er et smukt syn, der venter dig på disse strande. Man kan uden problemer tilbringe en hel dag her, og bare nyde livet og nyde Vietnam. Vietnam er landet der har det hele til en rundrejse.