Lige nu kan du være med i en konkurrence fra Sunweb om at vinde et vidunderligt ophold på det 5-stjernede St. Nicolas Bay Resort Hotel & Villas på Kreta. Det eneste du skal gøre, er at finde ud af hvilken ferietype du er, og derved er du med i lodtrækningen for to personer.

Vinderen udtrækkes den 11/3 2019.

Fiskerbåd på Kreta med bjerge i baggrunden.

 

St. Nicolas Bay Resort Hotel & Villas

St. Nicolas Bay Resort Hotel & Villas ligger cirka 1.500 meter fra centrum af Agios Nikolaos på Kreta, helt ud til den smukke Mirabello-bugt.

Udsigt over Agios Nikolaos på Kreta
Agios Nikolaos

Her kan du holde ferie i charmerende og luksuriøse omgivelser. Hotellet ligger ned til en lille, privat sandstrand, hvor du kan nyde solen fra en solseng eller tage en svømmetur i det krystalklare vand.

På Hotel St. Nicolas Bay Resort er du sikret en ferie med masser af forkælelse og afslapning.

Her er to dejlige swimmingpools og et lækkert spacenter, hvor du kan lade dig forkæle med alverdens dejlige wellness-behandlinger.

Indkvarteringen sker i stilfulde værelser, som er indrettet med sans for detaljerne. Hvis ferien skal byde på ekstra forkælelse, har du desuden mulighed for at vælge en suite med privat pool, så du blot skal åbne terrassedøren og hoppe i vandet. Hotellet har fem forskellige restauranter, hvor du kan nyde alverdens lækre retter.

St. Nicolas Bay Resort Hotel & Villas er til dig, som ønsker en ferie i smukke og luksuriøse omgivelser.

> SE MERE OM HOTELLET

> DELTAG I KONKURRENCEN PÅ FACEBOOK