Hvad med en billig weekendtur til Bruxelles i september for kun kr. 902? Du bor på 4-stjernet centralt hotel og flyver tur/retur fra København.

Rejseperioden er fra den 6. – 9. september 2019.

Atomium i Bruxelles - Belgien

Flybilletter til Bruxelles

Jeg har fundet disse billige tur/retur flybilletter til Bruxelles (Charleroi Lufthavn) til kun kr. 182.

Flybilletter til Bruxelles fra København
Screenshot fra momondo.dk

Du flyver fra København fredag den 6. september og hjem igen mandag den 9. september. Du flyver tidlig fredag morgen og har derved allerede en halv dag i storbyen på ankomstdagen.

Da du flyver med Ryanair, må du medbringe en mindre håndtaske. Ønsker du 10 kg håndbagage med, skal du booke billetten med prioritet hos Ryanair. 10 kg håndbagage koster mellem kr. 45-75 ekstra per vej.

Med hjælp af el-gulvvarme, så kan du begrænse risikoen for frostsprængninger imens du f.eks. er ude og rejser i de kolde måneder. Det er en elektriker som monterer el-gulvvarme.

> BOOK FLYBILLETTERNE PÅ MOMONDO.DK

Hotel i Bruxelles

Du skal bo på et meget centralt 4-stjernet hotel til kun kr. 720 (per næse ved to personer).

The President Brussels Hotel
Screenshot fra momondo.dk

Dette 4-stjernede hotel er et meget moderne og flot indrettet. Her får du gratis WiFi og a la carte-restauranter med snackbar. Derudover har du fri adgang til fitnesscenter.

Hotellet ligger blot 600 meter fra Bruxelles-Nords banegård. Herfra kan du nemt komme til byens centrum og bl.a. Grand Placa på 5 minutter.

Dit værelse har kaffe-/te faciliteter, badeværelse med mulighed for badekar, skrivebord. Derudover er der en dobbeltseng og minibar.

> BOOK HOTELLET PÅ MOMONDO.DK

 

Stemningsbilleder fra Bruxelles