Tag på weekendtur til Oslo med spotdeal.dk.

For kun kr. 3.490 bliver du forkælet med to overnatninger på det 4-stjernede Thon Hotel Opera og en fabelagtig musikoplevelse i den Norske Nye Opera. Med i prisen er også fly tur/retur fra København eller Billund.

Rejsen finder sted på udvalgte datoer i maj og juni.

Weekendtur til Oslo - Norge

Rejsen til vores broderland højt mod nord er for den musikinteresserede. Højdepunktet på turen er oplevelsen i den prisbelønnede Norske Nye Opera. Her kan du f.eks. nyde Puccinis klassiker La Boheme operaen eller balletten Don Quixote i Nationalballettens version. På andendagen bliver der desuden mulighed for en rundvisning i operaen, som har vundet flere store internationale priser for sin arkitektur.

Jeg ved, at tiden bliver presset, men hvis der er plads i programmet, kan det også anbefales at lægge vejen forbi Grand Hotel, hvor nobelprisen uddeles. Ligeledes er Oslos smukke kongeslot et besøg værd. Hvis du er kunstinteresseret, er Edvard Munch-museet også et must-see. Her kan du nyde det verdensberømte maleri “Skriget”.

Weekendtur til Oslo – det får du med

  • Fly tur/retur fra København eller Billund
  • To overnatninger på det 4-stjernede Thon Hotel Opera
  • Morgenmad på hotellet
  • Billet til ballet eller opera i den Norske Nye Opera
  • Rundvisning i Operaen

> LÆS MERE PÅ SPOTDEAL.DK OG BOOK REJSEN

Thon Hotel Opera

På din weekendtur til Oslo bliver du indkvarteret på et af byens bedste hoteller. Du skal bo på det 4-stjernede Thon Hotel Opera.

Hotellet ligger tæt på hovedgaden Karl Johan, hvilket gør det nemt og hurtigt at nå frem til nogle af Oslos mest interessante turistattraktioner.

Hotellets kvaliteter er også blevet belønnet på tripadvisor.dk, hvor tidligere gæster har givet Thon Hotel Opera en rating på hele 4,5 af 5. Det er virklig høj klasse.

Gå på opdagelse i hotellets nærområde via det interaktive kort herunder.

> LÆS MERE PÅ SPOTDEAL.DK OG BOOK REJSEN

Stemningsbilleder fra Oslo i Norge

Akershus fortet - Oslo i Norge
Akershus fortet

Oslo i Norge

 

Rådhuset i Oslo - Norge
Rådhuset i Oslo

> LÆS MERE PÅ SPOTDEAL.DK OG BOOK REJSEN